El Platges de Mataró supera el GEIEG

Les mataronines s'imposen a les de Girona per 71-66.

FITXA
Hannah Kador (5), Teresa Gómez, Murat (2), Anna Garcia, Ari Magriñà (2), Eva Garcia (15), Sandra López (2), Harris (20), Butler (14), Keohe (11).

El Platges de Mataró va aconseguir una nova victòria aquest cap de setmana, aquesta vegada davant el GEIEG. Les mataronines van dominar el partit des d'un bon començament, i malgrat que es va ajustar durant el tercer període, van saber mantenir la distància fins acabar sumant un triomf vital en la lluita per acabar entre els quatre primers classificats.

El partit va començar força equilibrat i amb els dos equips trobant cistella amb facilitat. Les d'Adrià Castejón van estar més encertades i van marar 18-14 en acabar el primer període. El segon quart va ser de clar domini unionista amb una gran Martina Harris (20 punts en total) i una ratxa anotadora de 10-0 que deixava un 34-19 contundent al marcador. Al descans, l'equip guanyava de 14.

A la represa, però, el partit va passar d'un màxim avantatge de 17 punts a ajustar-se més del compte.A l'inici del darrer quart, les gironines van intentar capgirar el marcador i van clavar un parcial de 0-12 que empatava el partit a 57. La reacció unionista: 4-0 de resposta i un marge petit però suficient per anar gestionant fins a la victòria final.