diumenge, 26 de març del 2017

El Mataró Feimat torna a tenir un desplaçament complicat

Els mataronins viatgen fins a Salt, quart classificat de lliga EBA

Bàsquet Mataró Feimat - Santfeliuenc
Els nois de Charly Giralt estant tenint un calendari molt complicat fora de casa aquest 2017, sempre contra rivals de la part alta de la classificació, excepte el partit al Clot contra el Grup Barna, que potser està impedint recollir fins i tot millors resultats.
Aquest diumenge a les 18:45 es desplaçarà fins a Salt per jugar contra el quart classificat de lliga EBA. Els saltencs ara mateix es troben amb un balanç de 13 victòries i 8 derrotes, empatats amb el tercer classificat, el Menorca.
Una victòria fora de casa, tal com explicava Charly Giralt a l'entrevista d'aquesta setmana, podria ser molt important per acabar de pujar a la taula i allunyar-se d'una zona de descens, cada cop més cara.

El Platges de Mataró vol mantenir les opcions d'ascens davant el GEiEG

Després de derrotar el Viladecans i quedar-se a una sola victòria del quart lloc i l'últim de que dóna accés a la final a quatre d'ascens a lliga femenina 2, que ocupa el Basket Almeda, les noies del Platges de Mataró tenen una bona oportunitat per seguir retallant aquesta diferència davant el GeiEG gironí, aquest diumenge a les 16 hores al Plau Mora de Mataró.
El conjunt gironí ocupa la sisena posició a la taula amb el mateix balanç que les mataronines, amb 6 victòries i 6 derrotes, així que, a més a més, pot ser una bona ocasió per distanciar-se del seu immediat perseguidor.