dimarts, 7 de març del 2017

El Mataró Feimat encadena un tercer triomf seguit



Els mataronins es troben empatats amb cincequips a cavall entre la permanència i el descens.

El Mataró Feimat està en clara línia ascendent. El conjunt de Charly Giralt va aconseguir el cap de setmana passat una nova victòria, tercera consecutiva, que li permet mantenir les opcions de permanència intactes. Va tombar un rival directe com és el Sants per 83-72 i la classificació està en un puny:  Cinc equips empatats amb 7 victòries i el cuer amb 6. A cavall entre la permanència i el descens (els unionistes encara són quarts per la cua, posició de descens).

El partit era una autèntica final i els dos equips ho sabien. Lluny de sortir amb dubtes i nervis, els conjunts van desplegar un bàsquet ofensiu amb alternatives durant el primer període favorable als mataronins (23-22). La resposta no es faria esperar i en el segon tram, els de Barcelona van tenir una mica més d'encert i van marxar al descans amb un triomf parcial: 46-47.

A la represa el ritme anotador va baixar i les defenses van imposar-se. El Feimat va dominar amb mà de ferro sota la pintura (32 rebots defensius per només 13 dels visitants) i va poder tornar a comandar el marcador (17-14 de parcial). En el tram final, l'equip va jugar amb cap, jugadors inspirats com Cabrera i Diallo sota cistella i Miralles, impressionant des del perímetre (6 de 7) van trencar definitivament el matx amb un parcial de +9 i una victòria clau.

Publicat per
Salva Fernàndez