dissabte, 11 de març del 2017

El Mataró Feimat buscarà la quarta victòria consecutiva a Castellbisbal



Els grocs volen seguir mirant cap a dalt i per fer-ho hauran de vèncer a la pista del 5è classificat


El 2016 va acabar amb només 2 victòries per els mataronins i cuers en solitari a la taula classificatòria. 2 mesos i mig després, ja han escalat tres posicions i sumat 5 victòries més. A més a més, han aconseguit per primer cop 3 victòries consecutives, la última, aquest passat cap de setmana contra el JAC de Sants al Josep Mora.
Ara, amb intenció de seguir aprofitant la inèrcia positiva, els de Charly Giralt buscaran sumar la quarta victòria consecutiva, aquest cop a la pista del Castellbisbal, cinquè classificat del grup amb 10 victòries i 9 derrotes.
El partit es diputarà dissabte 11 a les 18h, on una victòria significaria seguir allunyant-se de les posicions de risc, mentre s'intenta seguir mirant cap a dalt a la taula.

El Platges de Mataró visita la pista del segon classificat
Després de perdre a casa davant del Basket Almeda, el conjunt que entrena Adrià Castejón es desplaçarà aquest dissabte a les 20 a la complicadíssima pista del Draft Gramenet, el segon classificat de la lligueta d'ascens de Copa Catalunya.
Les grogues sortirien molt reforçades d'una hipotètica victòria a Santa Coloma. A més a més, permetria no perdre de vista la quarta posició de la taula i l'última que dóna accés a la final a 4 d'ascens a Lliga Femenina 2.

Publicat per
Diallo està jugant a un gran nivell. Foto: Arxiu.