diumenge, 19 de febrer del 2017

Enric Lucena reinterpreta el conte de la caputxeta

Enric Lucena reinterpreta el conte de la caputxeta

“El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta” tanca la trilogia del director a la Saleta

Com seria el conte que tots coneixem si el llop hagués sobreviscut i hagués pogut explicar la seva versió de la història? Segur que la Caputxeta és la nena innocent que ens han fet creure? Preguntes com aquestes, i moltes d’altres, són les que intenta respondre “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”, el muntatge que estrena la Sala Cabanyes aquest divendres.

Final de la trilogia
Amb “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”, Enric Lucena tanca una trilogia al voltant del món del conte. Tres obres que Lucena ha escrit i dirigit i en les quals ha comptat amb un repartiment on sempre hi ha hagut Marta de Santos, Toni Luna i Lídia Rovira. La trilogia acaba al mateix lloc on va començar, l’Espai Saleta, el març del 2014, amb l’estrena de “Tots els nens juguen seriosament”.
A més, fa un any va portar a Barcelona “Valents, imprudents i covards”, una peça que també es va representar en el concurs de Microteatre de Mataró, el novembre passat.

En aquest particular viatge en el món de la fantasia, Lucena proposa un canvi de perspectiva, en el conte i en la vida, perquè el públic es plantegi les coses des del punt de vista de l’altre. Com és habitual en l’autor, el muntatge s’impregna d’un esperit de misteri que fa que el públic arribi a la seva butaca sense saber amb què es trobarà.

Es faran sis passis de l'obra entre el 17 i el 26 de febrer a l'Espai Saleta de Sala Cabanyes. Enric Lucena completa la trilogia en què sempre ha comptat amb els mateixos tres actors.

Publicat per