dimarts, 14 de febrer del 2017

El Platges de Mataró acaba la primera fase amb victoria

Les mataronines derroten el Tarragona gràcies al domini exercit a la primera part

Última jornada de la primera fase de Copa Catalunya femenina i el Platges de Mataró, que ja s'havia assegurat participar en la fase d'ascens, jugava un partit intranscendent a Tarragona. A més a més, el partit ja va començar amb les mataronines demostrant la seva superioritat.
Al final del primer quart ja dominaven per 7 punts, 12 a 19. Una diferència que no va deixar d'augmentar a l'arribar el descans, on en el segon període van aconseguir-se set punts més de renda, amb el marcador reflectint un 27 a 41.
Relaxació després del descans
A la represa, les tarragonines van aprofitar la relaxació visitant per ajustar molt el marcador. Les grogues ja no anotaven amb la mateixa facilitat i mostra d'això és que just abans de començar l'últim quart el marcador era de 49 a 54.
A l'últim període, però, les d'Adrià Castejón, tot i no estar molt fluides en atac, van aconseguir mantenir el partit controlat, amb bones defenses per acabar superant les seves rivals per un resultat definitiu de 61 a 67.

Tarragona Bàsquet 61 – 67 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Kador (10), Gómez (7), Murat (6), A. García (-), Magriñà (-), E. García (4), Cárceles (4), López (1), Harris (15), Turner (10) i Keohe (10). 16 de 38 en tirs de 2, 3 de 12 en tirs 3 i 26 de 35 en tirs lliures.
Parcials: 12-19, 15-22, 22-13 i 12-13.