diumenge, 5 de febrer del 2017

El Mataró Feimat té el diumenge un partit vital davant l’Olivar



Els aragonesos es situen una sola victòria per davant dels mataronins

El diumenge a les 18:30 el Mataró Feimat afrontarà al pavelló Josep Mora un partit de vital importància davant del Simply Olivar.

Els mataronins estan obligats a guanyar si volen mantenir les seves esperances de salvació ja que els aragonesos són un dels equips de la part baixa de la taula, amb tan sols una victòria més que els mataronins.

Els de Cahrly Giralt, que mostren millors sensacions aquest 2017, on el fitxatge de Cabrera sembla haver ajudat força en aquest aspecte, necessitaran tot el suport del públic per poder tirar endavant l’enfrontament.

El Platges de Mataró rep l’Igualada
Les mataronines, que ocupen una còmode tercera plaça, rebran la visita al Josep Mora aquest diumenge 5 a les 16:30 del Physic Igualada quan només queden dues jornades per diputar-se de la primera fase de la competició.

Bàsquet fem Platges Mataró - Granollers

Les igualadines ocupen la sisena posició, amb 7 victòries i 9 derrotes, i necessiten guanyar si volen seguir tenint opcions d’accedir al 5è lloc i així disputar la fase d’ascens, una fase que ja s’han assegurat les mataronines.

Publicat per