dimecres, 8 de febrer del 2017

El Mataró Feimat supera l'Olivar i abandona l'últim lloc

Els mataronins confirmen les bones sensacions d'aquest 2017 sumant una victòria vital

El Mataró Feimat tenia un partit vital aquest diumenge contra el Simply Olivar, un dels equips que ocupaven les últimes places de la classificació i que necessitaven superar si no volien quedar despenjats a la cua de la classificació de Lliga EBA.
El partit va començar força bé per als de Charly Giralt, que mostraven la millorada imatge d'aquest 2017, aconseguint dominar el primer quart per 21 a 17. Tot i que encara millorarien més les coses en el segon període, amb el millor joc ofensiu de la temporada i una gran defensa obririen les primeres diferències importants en el marcador, arribant al descans 45 a 31.

Resisteixen la reacció visitant

A la represa, els aragonesos van augmentar el ritme, sabent de la importància del partit per a ells, també. Aquesta circumstància es reflectia en el marcador, aconseguint tornar a reduir la diferència per sota dels 10 punts, 59 a 51 en finalitzar el període.
Però els locals van saber gestionar la situació correctament, la seva defensa va tornar a millorar i la diferència seria suficient per aconseguir abandonar l'última posició de la taula classificatòria, en un partit on van destacar Serratacó, Romero, Cabrera i Diallo, tots ells per sobre els 10 punts.

Mataró Feimat 76 – 66 Simply Olivar
Mataró Feimat: Diallo (10), Guallar (4), Serratacó (16), Cabrera (12), Rodríguez (-), Ventura (3), Romero (11), Espiga (9), Tardio (6) i Miralles (5). 19 de 38 en tirs de 2, 9 de 23 en tirs de 3 i 11 de 17 en tirs lliures.
Parcials: 21-17, 24-14, 14-20 i 17-15.