dijous, 23 de febrer del 2017

El Mataró Feimat segueix imbatut a casa aquest 2017

Els mataronins van imposar-se al Cornellà gràcies a un gran últim quart

Que el Mataró Feimat ha millorat les seves prestacions aquest 2017 és un fet innegable. Però la dificultat del calendari potser ha impedit que els resultats acompanyessin més. De tota manera, a casa encara no s'havia fallat i contra el Cornellà, els de Charly Giralt tenien l'oportunitat de seguir imbatuts.
Fins i tot el partit va començar amb els visitants dominant, una circumstància que en una altra fase de la temporada probablement ja hagués significat l'adéu a les opcions de remuntada, doncs al final del primer quart el marcador era de 17 a 24 pels de Cornellà.
La reacció local al segon quart va ser fulminant, amb una grandíssima defensa van deixar al seu rival en només 9 punts, mentre recuperaven el ritme anotador i aconseguien capgirar el marcador, marxant als vestidors 37 a 33, amb tot per decidir-se.
Segona part d'alternatives amb un gran últim quart mataroní
A la represa, els visitants es van tornar a fer amb el control del partit, aconseguint novament capgirar el marcador al final del període amb un ajustat 51 a 53.
Però tot canviaria a l'últim quart on els mataronins, molt lluny d'enfonsar-se, van tornar a defensar molt bé i atacant perfectament davant un Cornellà incapaç de trobar solucions. És destacable que 4 jugadors grocs van arribar o superar els 10 punts, Diallo, Guallar, Romero i Serratacó, aconseguint, al final, una victòria força àmplia gràcies al parcial final de 25 a 10. Una victòria que manté als mataronins imbatuts a casa aquest 2015 i que, tot i no poder millorar cap posició, ajusta molt la classificació per la part baixa.

Mataró Feimat 76 – 63 Cornellà
Mataró Feimat: Diallo (10), Guallar (11), Serratacó (18), Cabrera (4), Rodríguez (7), Ventura (8), Romero (16), Espiga (2), Tardio (-) i Miralles (-). 22 de 42 en tirs de 2, 8 de 28 en tirs de 3, 8 de 10 en tirs lliures.
Parcials: 17-24, 20-9, 14-20 i 25-10.