divendres, 17 de febrer del 2017

El llop i la Caputxeta reinterpreten el conte a partir d’avui divendres a la Saleta



Enric Lucena tanca la trilogia sobre el món del conte amb “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”
Com seria el conte que tots coneixem si el llop hagués sobreviscut i hagués pogut explicar la seva versió de la història? Segur que la Caputxeta és la nena innocent que ens han fet creure?

Preguntes com aquestes, i moltes d’altres, són les que intenta respondre “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”, el muntatge que estrena la Sala Cabanyes aquest divendres.

Amb “El llop sempre serà el dolent si només escoltem la Caputxeta”, Enric Lucena tanca una trilogia al voltant del món del conte. Tres obres que Lucena ha escrit i dirigit i en les quals ha comptat amb un repartiment on sempre hi ha hagut Marta de Santos, Toni Luna i Lídia Rovira. La trilogia acaba al mateix lloc on va començar, l’Espai Saleta, el març de 2014, amb l’estrena de “Tots els nens juguen seriosament”. A més, fa un any va portar a Barcelona “Valents, imprudents i covards”, una peça que també es va representar en el concurs de Microteatre de Mataró, el novembre passat.

En aquest particular viatge en el món de la fantasia, Lucena proposa un canvi de perspectiva, en el conte i en la vida, perquè el públic es plantegi les coses des del punt de vista de l’altre. Com és habitual en l’autor, el muntatge s’impregna d’un esperit de misteri que fa que el públic arribi a la seva butaca sense saber amb què es trobarà.

Més informació:
Dia: Divendres, 17 de febrer de 2017, a les 21.00 hores
Dissabte, 18 de febrer de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 19 de febrer de 2017, a les 18.00 hores
Divendres, 24 de febrer de 2017, a les 21.00 hores
Dissabte, 25 de febrer de 2017, a les 21.00 hores
Diumenge, 26 de febrer de 2017, a les 18.00 hores
Lloc: Espai Saleta del Centre Catòlic, dins Sala Cabanyes (La Riera, 110-120)
Preu: 10 euros
Entrades a