dissabte, 4 de febrer del 2017

Butlletí Finançament de Xarxanet.org - 201

logotip xarxanet
Finançament
Dimecres, 1 de febrer de 2017 - Num. 201Butlletins anteriors
La DGACC presenta el nou catàleg de subvencions per als anys 2017 i 2018 - Foto: Joan RosinachLa jornada de Financoop tindrà lloc al maig. Font: Pixabay
La DGACC presenta el nou catàleg de subvencions per als anys 2017 i 2018Comença la captació de projectes que busquen finançament cooperatiu
En la sessió informativa s’han exposat els 6 tipus d’accions pels quals les entitats podran sol·licitar ajudes.
Les entitats ja es poden inscriure a la Ronda de Finançament que organitza Financoop per donar suport a iniciatives de més de 150.000 euros i treballar en xarxa amb associacions especialitzades.
Últimes convocatòries
punt vermellAjuts a projectes d'iniciatives socials 2017. Promoció de l'autonomia personal i atenció a l'envelliment, a la discapacitat i a la dependència
L'Obra Social La Caixa  obre convocatòria d'ajuts amb la finalitat de promoure la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de gent gran i de persones amb discapacitat, malaltia mental o altres malalties, i també atendre les necessitats de l’entorn familiar d’aquestes persones.
Convocant: Obra Social La Caixa
Termini: 12/01/2017 - 01/02/2017
punt vermellPrograma Més Feina de “La Caixa”
L'Obra Social La Caixa engega el Programa Més Feina per tal de seleccionar projectes adreçats a implementar mesures que afavoreixin la inclusió activa de persones en risc i/o situació d’exclusió social per mitjà d’itineraris integrals d’inserció sociolaboral.
Convocant: Obra Social La Caixa
Termini: 10/01/2017 - 06/02/2017
punt vermellIV Beca "Fundación Unoentrecienmil" per a la Investigació en l'àrea de la leucemia infantil
La Fundación Unoentrecienmil obre convocatòria per a concedir una ajuda financera de 100.000 € a un projecte d'investigació sobre leucemia infantil, que es desenvoluparà sota la supervisión d'un Investigador Principal en una institució espanyola.
Convocant: Fundación Unoentrecienmil
Termini: 04/01/2017 - 15/02/2017
punt vermellSubvencions als centres culturals i altres entitats de caire cultural representatives d'altres comunitats autònomes amb seu social a Catalunya 2016
El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge convoca subvencions per a aquelles activitats que fomentin i promoguin la llengua i la cultura catalanes i facilitin la integració sociocultural de les entitats a l’entorn amb una incidència significativa.
Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Termini: 16/01/2017 - 15/02/2017
punt vermellVideopèsols: 2a Mostra de Curts de Caldes d'Estrac
L’objectiu d’aquesta mostra de vídeos és potenciar la visibilitat de la Pesolada de Caldes d’Estrac i promoure la interrelació de la gastronomia amb la creativitat audiovisual.
Convocant: Teleduca. Educació i Comunicació SCP
Termini: 14/01/2017 - 21/02/2017
punt vermellAjuts a projectes d'iniciatives socials 2017. Lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social
L'Obra Social la Caixa obre convocatòria amb la finalitat de facilitar el desenvolupament integral i el procés d’inclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat, tot potenciant-ne les capacitats, afavorint la igualtat d’oportunitats i enfortint les xarxes de suport.
Convocant: Obra Social la Caixa
Termini: 02/02/2017 - 22/02/2017
punt vermellI Premis Antoni Carné de l’associacionisme cultural català
L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català convoca la primera edició dels premis Antoni Carné, que volen reconèixer la tasca de les persones o organitzacions que treballen en la difusió de l’associacionisme i la cultura popular a Catalunya.
Convocant: Ens de l'Associacionisme Cultural Català
Termini: 16/01/2017 - 28/02/2017
punt vermellSubvencions a escoles que vulguin fer estades als equipaments pedagògics existents als parcs naturals 2017
La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Espais Naturals, convoca subvencions adreçades a les escoles, tant públiques com concertades, ubicades dins de l'àmbit de la província de Barcelona que vulguin fer estades als equipaments d'educació ambiental propietat d'aquesta Diputació.
Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Espais Naturals
Termini: 17/01/2017 - 28/02/2017
punt vermellII Premi de relats 'Mira'm als ulls'
L'Associació del Personal de "La Caixa" convoca la segona edició del Premi de relats curts, obert a tothom, amb l'objectiu de confeccionar un llibre que aplegui totes les veus que tnen alguna experiència de vida a explicar.
Convocant: Associació del Personal de "La Caixa"
Termini: 01/10/2016 - 28/02/2017
punt vermellXII Premi de Recerca per a la Pau
La Fundació Solidaritat UB engega una nova edició d'aquest premi per a treballs de recerca de batxillerat (realitzats durant el curs 2016-2017) que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.
Convocant: Fundació Solidaritat UB i Institut de Ciències de l’Educació
Termini: 30/01/2017 - 31/03/2017
punt vermell5a edició dels Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras
La Fundació Plataforma Educativa convoca la cinquena edició dels Premis d'Acció Social Maira Figueras i Mercè Bañeras que donen reconeixement a projectes socials relacionats amb la innovació, l'emprenedoria i la corresponsabilitat ciutadana.
Convocant: Fundació Plataforma Educativa
Termini: 26/01/2017 - 02/04/2017
punt vermellAjuts a projectes d'iniciatives socials 2017. Inserció sociolaboral
L'Obra Social "La Caixa" obre aquesta convocatòria que té com a finalitat la inclusió sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social i de persones amb discapacitat.
Convocant: L'Obra Social "La Caixa"
Termini: 16/03/2017 - 05/04/2017
punt vermellAjuts a projectes d'iniciatives socials 2017. Interculturalitat i acció social
L'Obra Social La Caixa obre convocatòria amb la finalitat de donar suport a projectes d’intervenció social per la millora de la convivència ciutadana intercultural i la cohesió social, i a projectes socioeducatius que contribueixin a la promoció de salut, a la prevenció de la violència i a la igualtat d’oportunitats.
Convocant: Obra Social La Caixa
Termini: 06/04/2017 - 03/05/2017
punt vermellPrograma "Santander Ayuda" 2016/2017
La Fundació Banco Santander convoca una nova edició d'aquest Programa que té com a finalitat donar suport a projectes socials a nivell local que tinguin com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones en situació o risc de vulnerabilitat.
Convocant: Fundació Banco Santander
Termini: 02/12/2016 - 01/12/2017
punt vermellAjudes a persones de la Fundació Espavila
Seguint una de les finalitats fundacionals, la Fundació Espavila convoca ajudes amb la voluntat de recolzar persones sense recursos per tal que puguin aconseguir els seus objectius.
Convocant: Fundació Espavila
Termini: 01/01/2017 - 31/12/2017
Cerca el teu finançamentlupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anualsBanner AssessoramentBanner TwitterBanner nonprofit
Polseres Candela. Captura del vídeo
8 iniciatives de sensibilització i recaptació nascudes a plantes d'oncologia
Aquests dies hem sentit a parlar de les polseres Candela, el projecte de tres nenes per recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. Són moltes les iniciatives solidàries nascudes a plantes d'oncologia. Te n'expliquem algunes!
L'edifici del Tribunal Constitucional. Font: Wikipedia
La Taula del Tercer Sector reclama el traspàs urgent del 0,7% social a Catalunya
Una nova sentència del Tribunal Constitucional retreu a l’Estat estar envaint competències autonòmiques en la gestió de les subvencions convocades pel Govern central a càrrec del 0,7% de l'IRPF. 
Cartell del concurs
Participa al III Concurs de Festes Majors del Baix Empordà!
Per participar en aquesta convocatòria s'han de presentar fotografies de qualsevol de les festes majors o Nits Joves dels municipis de la comarca, reflectint què es considera com a festa.
Calendari
Calendari de convocatòries de finançament anuals 2017
Us agradaria tenir en un sol document les principals convocatòries de finançament que es repeteixen any rere any per tal de no perdre-us-en cap?
Xarxanet.org és un projecte deEntitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons
Alta | Baixa | Contacte | Avís legal