dimecres, 4 de gener del 2017

RESUM CATEGORIA FEMENINA SEU D’URGELL


fullsizerender-4








Els dies 27, 28, 29 I 30 el mini Groc I mini B femení del club hem participat al torneig de la Seu d’Urgell.
El mini groc va quedar segon del seu grup, derrotant el Sedis Blanc (51-0) i perdent contra Escolapies Figueres (29-42).
Classificades per jugar quarts contra Stadium, malgrat tenir-ho a tocar i competir de tu a tu contra un rival molt intens, va acabar perdent per 5 punts de diferència.
Tot i la derrota, el mini groc havia de lluitar pel 5èi 6è lloc contra Femení Osona, un rival molt físic i dur a batre. El partit, va seguir la mateixa dinàmica que l’anterior i, desafortunadament, amb el mateix desenllaç.
El mini groc quedava 6è del torneig.
Per altra banda, el mini B també va quedar segon del seu grup. Va guanyar el primer partit contra CENG Artesà (16-61), va perdre contra C.B.Lleida A (25-30) en un partit molt igualat i va derrotar al Paidos B (66-18).
Igual que el mini Groc, el mini B es va classificar per quarts de final. El seu rival a batre era el Femení Osona.
El partit es plantejava complicat per les nostres jugadores de primer any que, des de bon inici, van anar agafant avantatge i ens van fer gaudir d’un molt bon partit. Finalment van acabar guanyant de 9 punts. La feina feta va ser recompensada amb la classificació a semis.
A les 9:30h del matí, el mini B jugava contra Stadium Casablanca. Grogues i rivals, duien dies de competició acumulats i el cansanci era evident a ambdós equips. Però un cop més, les nostres jugadores van donar el 100% aconseguint la tercera plaça contra un rival molt intens guanyant de 13 punts.
A més a més, les nostres jugadores van participar a les competicions individuals on: Laia Pons i Adriana Domingo van ser finalistes del concurs d’habilitats i, dues parelles de 2Ball també van ser-ho en aquesta competició Cristina Lavado i Adriana Bonany i, Blanca Pinilla i Carolina Martín.
Menció especial a Nina Padrosa per haver guanyat el trofeu a millor jugadora del torneig.
Des d’aquí, recalcar l’actitud que han tingut les nostres jugadores i entrenadors dins i fora la pista en tot moment. Així com també agrair a tots els pares el suport i la confiança rebuts durant aquest 4 dies.
Estem segurs que guardaran un molt bon record d’aquest torneig.
Moltes gràcies a la gran organització del Sedis i atenció rebuda en tot moment. Fins l’any que ve!