dijous, 5 de gener del 2017

MINI A FEMENI ES PROCLAMA SUBCAMPIÓ DEL TORNEIG DE NADAL DE GRANOLLERS

img-20161231-wa0050

El Mini A Femení va participar els dies 27, 28 i 29 de desembre al Torneig de Nadal que organitza el Club Basquet Granollers.
El nostre Mini A començava el torneig encuadrat amb el Granollers B i el València, aquest últim equip punter de la seva comunitat. Amb un primer partit plàcid que va acabar amb un marcador de 44-4. El segon matx es presentava complicat, però un gran partit de les grogues feien front al seu poderós físic, i el marcador va acabar amb un 29-69, que feia que acabéssin la fase de grups en primera posició.
Femení Maresme era el pròxim rival a batre als quarts de final i les nostres amb un partit molt seriós van acabar guanyant per 28-50. Es jugaven les semifinals contra Basket Almeda i les grogues sortien molt concentrades amb un 21-0 a la mitja part, la relaxació de les nostres i l’encert visitant feien ajustar una mica el partit fins al marcador final 36-30. Només quedava l’últim pas, la final. Davant quasibé 1000 persones jugaven contra l’equip local, el CB Granollers. Els nervis es van apoderar de les nostres fins arribar a perdre de 13 a falta d’un quart per jugar-se, a partir d’aquest moment els nervis van desaparèixer i es van arribar a posar a 5 punts a falta de 3 minuts per acabar, però finalment no va poder ser, i van caure per una diferència de 6 punts.
Felicitar a totes les jugadores que tot i les baixes van fer un gran torneig.