diumenge, 22 de gener del 2017

Formació, recursos, agenda... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 20 de gener de 2017

NOTÍCIES 
Formació. Taller de disseny de projectes 
8, 13 i 15 de febrer, de 19 a 21 h / Espai Gatassa c. Monserrat Cuadrada, 1. Mataró 
L’Agència de Suport a l’Associacionisme organitza una formació bàsica de disseny de projectes per donar a conèixer l’estructura, eines útils, viabilitat i com presentar un projecte.
Apoderaments per tràmits telemàtics amb l'Agència Tributària 
Des del 2 d’octubre de 2016 totes les entitats han de rebre i presentar obligatòriament totes les comunicacions amb l’Agència Tributària de forma telemàtica. Seguir llegint...
AGENDA D'ACTIVITATS DE LES ENTITATS 
Consulta les activitats al Portal d'Entitats: exposicions, concerts, xerrades, jornades esportives, celebracions, caminades solidàries... que organitzen les entitats de Mataró.

Si ets d'una entitat i vols que les vostres activitats surtin a l’Agenda d’activitats, t'animem a introduir la informació en el formulari del Portal per tal que la informació arribi a tothom.
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora al regidor de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona