dissabte, 14 de gener del 2017

El bàsquet de la ciutat estrena el 2017

El bàsquet de la ciutat estrena el 2017

S'acaba l'aturada de les vacances nadalenques i el Mataró Feimat necessita una victòria per tancar la dinàmica negativa en el derbi

Bàsquet Mataró Feimat - Martorell
El Mataró Feimat va acabar l'any 2016 en una dinàmica extremadament negativa, després de sumar nou derrotes consecutives i ocupar l'última posició del seu grup de Lliga EBA.
El 2017 començarà amb una nova oportunitat de redempció al Josep Mora i amb la disputa d'un partit especial, el derbi maresmenc davant de l'Arenys de Mar el diumenge 15 a les 18.30. Els de Charly Giralt necessiten una victòria sí o sí, però el seu rival no és l'equip més assequible i ocupa la quarta posició a la taula classificatòria amb 7 victòries i 4 derrotes després d'11 jornades diputades.

El Platges estrena any a la pista del segon classificat

Després d'un gran inici de temporada a només dues victòries del primer classificat, el Barça CBS, després de 13 jornades, les jugadores d'Adrià Castejón tenen l'oportunitat de començar encara millor el 2017, ja que visitaran al segon classificat, el Cerdanyola, aquest dissabte 14 a les 19.30 hores.
Les vallesanes tan sols tenen una derrota menys que les mataronines, 2, per tant una victòria suposaria avançar-les a la classificació general, després d'haver-les guanyat també a casa a la primera volta.
Bàsquet fem Platges Mataró - Cerdanyola
A més a més, recordem que els resultats aconseguits sobre els rivals directes, com passa amb el Cerdanyola, es mantenen de cara a la lligueta d’ascens, per tant, el partit encara és doblement important.
publicat per