dimarts, 6 de desembre del 2016

L'últim quart condemna el Mataró Feimat

Un últim parcial de 31 a 12 enfonsa els mataronins i deixa en res els 31 punts de Serratacó

•
  • Dilluns, 05 Desembre 2016 16:11
Bàsquet Mataró Feimat - Salt
El Mataró Feimat afrontava un nou partit per intentar acabar amb la ratxa de derrotes consecutives, aquest cop a la pista del Sant Nicolau Sabadell, rival directe de la part baixa de la classificació de lliga EBA.
Els de Charly Girarlt, a diferència dels últims enfrontaments, van començar bé, dominant el primer quart, trobant una fluïdesa anotadora que no havien gaudit en jornades anteriors. Al final del primer quart, dominaven de 5 punts 18 a 23.
Al segon quart les coses ja van canviar, els visitants van apretar i van aconseguir capgirar el marcador marxant al descans 2 punts per sobre en el marcador, 34-32, tot i que tot encara estava per decidir.

Gran tercer quart i enfonsament

A la tornada a la pista, els grocs van fer un dels millors quarts de la temporada, tant en atac com en defensa, situant-se 9 punts a dalt, i tot feia pensar que la victòria estava a prop, però res més lluny de la realitat.
Els mataronins es van enfonsar en l'últim quart, on el Sant Nicolau va aconseguir anotar tot el que no havia fet amb anterioritat, anotant 31 punts i deixant en inútil una nova exhibició ofensiva de Santi Serratacó, que va ser capaç d'anotar 31 punts. Al final, una nova derrota, la vuitena consecutiva, que deixa el Mataró Feimat en una situació cada cop més difícil.

Sant Nicolau Sabadell 75 – 65 Mataró Feimat
Mataró Feimat: Diallo (8), Guallar (5), Serratacó (31), Rodríguez (2), Ventura, Viñallonga, Espiga, Tardio (3), Coll (9), Juanola, Miralles i Traver. 17 de 43 en tirs de 2, 9 de 22 en tirs de 3 i 4 de 10 en tirs lliures.
Parcials: 18-23, 16-9, 10-21 i 31-12.