divendres, 9 de desembre del 2016

El Platges de Mataró sentència a l’últim quart

La defensa de l’últim periode va ser clau per assegurar-se una victòria important

•
  • Dimarts, 06 Desembre 2016 11:42
Bàsquet fem Platges Mataró - CN Terrassa
Les noies d’Adrià Castejón van aconseguir una valuosa victòria que permet agafar distàncies amb el 4rt classificat mentre segueixen sense despenjar-se del grup capdavanter.
Partit igualat de principi a final, fins la decisiva defensa visitant final que va aconseguir aturar el seu rival a l'últim quart. El marcador al final del tres primers quarts n'era un bon exemple, amb 18-19, 36-36 i 48-47.
L'últim quart, sumat a la feina que havien fet al llarg del partit Kador i Magriña, la defensa mataronina va anul·lar completament el seu rival deixant-ho només en 4 punts i sumant la novena victòria.

JET Qsport 52 - 59 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Kador (14), Gómez (4), Murat, E. García (5), Magriña (17),  A. García, Càrceles (5), López, Harris (9), Butler (3) i Keohe (2). 16 de 36 en tors de dos, 5 de 22 en tirs de tres i 12 de 16 en tirs lliures.
Parcials: 18-19, 18-17, 12-11 i 4-12.