El Canoe s'emporta el Torneig Internacional Cadet

Va derrotar al CB Amsterdam a la final del torneig organitzat per la UE Mataró

•
  • Dilluns, 12 Desembre 2016 19:07
Del divendres 9 al diumenge 11 es va disputar al Palau Josep Mora el Torneig Internacional Cadet masculí organitzat per la Unió Esportiva Mataró amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat. El torneig comptava amb la presència del Futbol Club Barcelona Lassa, El Divina Seguros Joventut de Badalona, el CB Sant Josep de Badalona, el Club Canoe madrileny, el CB Amsterdam holandès i, per descomptat, l'amfitrió Platges de Mataró.
La competició es va dividir en dos grups de tres equips, on es classificaven els dos primers que disputarien les semifinals de la competició. Finalment els aparellaments van ser entre el Barça i el CB Amsterdam per una banda, i el Sant Josep i el Canoe l'altra semifinal. Els vencedors van ser el conjunt holandès, que va derrotar còmodament al Barça, i el madrileny imposant-se al conjunt badaloní.
El diumenge, abans de la final, es va disputar el tercer i quart lloc entre el Barça i el Sant Josep, on els culers es van imposar clarament per 72 a 52, aconseguint així pujar al tercer calaix del podi. La final va resultar un partit molt igualat entre el CBA i el Canoe. Un enfrontament que no es va resoldre fins a l'últim sospir on el Canoe aconseguiria la victòria per un sol punt, 65 a 64.