El Platges de Mataró va acabar el 2016 amb una contundent victòria a casa davant el SESE. Les mataronines van superar el seu rival per un clar 78-41, resultat que permet a les d'Adrià Castejón mantenir-se en tercera posició a una victòria del segon i a dues del tercer. Gran partit de Butler i Harris amb 15 i 13 punts respectivament.
El partit es va posar molt de cara en el primer període, de gran inspiració de les unionistes amb un parcial de 27-4 que deixava un forat al marcador gairebé impossible de remuntar. Les visitants van ajustar la defensa, les rotacions van fer baixar els registres mataronins i el quart va ajustar-se amb el 9-11 que mantenia, això sí, un gran avantatge al descans.
A la represa, un altre vendaval mataroní des de sota la pintura (es van agafar més rebots ofensius que els rebots defensius del rival) i amb cert encert en el triple (5 de 16) que anava eixamplant la diferència. 22-11 de parcial i tot sentenciat. En el tram final, repartiment de cops que va servir per arribar al 78-41 final.