divendres, 25 de novembre del 2016

Quan el canell tremola...

Quan el canell tremola...

...és quan és més important la confiança i suport de l'afició

Basquet, 2013/2015, mataró feimat
A tots ens agrada que els nostres equips guanyin sempre i de forma contundent, però és evident que no sempre és així. De fet, excepte comptades ocasions, la majoria d'equips passen per moments força dolents d'on intentar treure bons resultats encara es converteix en una tasca més difícil.
El Mataró Feimat, que va començar el seu retorn a la lliga EBA molt bé, sumant dues victòries en els seus dos primers partits, està sumit ara mateix en una situació força més complicada, després d'haver encaixat 6 derrotes consecutives, que han fet passar l'equip de la zona alta a les últimes posicions del seu grup.
Ja podíem suposar que el retorn a Lliga EBA seria complicat, però després del bon inici, l'actual ratxa negativa fa molt difícil que els jugadors puguin jugar amb la suficient confiança per poder solucionar les circumstàncies difícils als partits. Els percentatges de tir baixen, els rivals sembla que  ho anotin tot i un petit parcial contrari es converteix en una muntanya més alta que l'Everest. Precisament aquests són els moments en què els equips més necessiten el suport de l'afició i el Mataró Feimat no n'és l'excepció.
Aquest diumenge 27, a les 18.30 h, just després del partit de les noies davant del Terrassa, al Josep Mora hi tenim una cita important per ser aquesta ajuda extra que necessiten els mataronins per no caure en el desànim massa aviat, i siguin capaços de sobreposar-se a les complicacions que el propi partit portarà implícites, i recuperin aquella confiança bàsica per poder sumar una victòria que seria importantíssima.
El seu rival, el Salt, a priori hauria de ser un equip assequible pel que indica la taula (ocupa l'última posició del grup C de lliga EBA), però no per això cal pensar que la victòria serà més fàcil per als mataronins que, de ben segur, necessitaran el suport de tota l'afició.