dissabte, 12 de novembre del 2016

Jornades, activitats, formació... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 11 de novembre

Jornades, activitats, formació... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 11 de novembre

Safata d'entrada
x

Servei de Projectes Transversals i Participació mitjançant pmta191.dedicated.bmsend.com 

14:27 (fa 9 hores)
per a usuari
Si no veieu bé el correu, feu clic aquí
JORNADA DE PARTICIPACIÓ 
Demà dissabte 12 de novembre... Jornada de participació oberta a tothom "Què vols per a Mataró? Tu proposes, el govern t'escolta" 
Dissabte 12 de novembre, de 9.45 h a 13.30 h / Centre cívic Pla d'en Boet c. Juan Sebastián Elcano, 6. Mataró

El proper dissabte 12 de novembre es portarà a terme la jornada de participació oberta a tothom “QUÈ VOLS PER A MATARÓ? Tu proposes, el govern t’escolta”.

A partir dels eixos del Pla de Mandat i els reptes identificats del projecte estratègic Mataró 2022, es treballarà en petits grups per debatre aquells temes que més t’interessin, donant la teva opinió sobre les necessitats detectades i presentant propostes d’actuació per al Programa d’Actuació Municipal 2017.

FORMACIÓ 
Taller. Com fer l'avaluació d'un projecte: punts clau, memòria i presentació 
Dimecres 23 i 30 de novembre, de 19 h a 21 h / Espai Gatassa c. Josep Monserrat Cuadrada, 1. Mataró
L’Agència de Suport a l’Associacionisme programa un taller adreçat a les entitats que han d’avaluar un projecte i justificar subvencions o convenis. El taller té els objectius de conèixer com fer l'avaluació del projecte o programa presentat, recopilar la informació i la documentació correcta, i fer la memòria per presentar la justificació de sol·licituds o convenis.
ACTIVITATS DE L'11 AL 18 DE NOVEMBRE 
XIII Setmana Cultural de Cerdanyola 
De l'11 al 20 de novembre / Barri de Cerdanyola
L'Associació Cultural de Cerdanyola organitza un any més la setmana cultural del barri. Es realitzen activitats diverses com: exposicions, poesia al carrer, simultàncies d'escacs...
20 anys de la Fundació Campaner 
Diumenge 13 de novembre / Casal l'Aliança c. Bonaire 25, baixos
La Fundació Campaner celebra el seu aniversari realitzant un dinar acompanyat d'actuacions i rifa.
Setmana de l'Economia Social i Solidària 
Del 15 al 19 de novembre / Cafè de Mar i Tecnocampus 
Enguany, del 15 al 19 de novembre, l'economia social i solidària es presenta en societat a la ciutat de Mataró lluint les seves millors gales. Un reguitzell d'activitats i programacions al voltant de diverses temàtiques emmarcades en l'economia social i solidària ompliran la ciutat durant aquests dies. Cafè de Mar i el Tecnocampus acolliran les diferents activitats programades dins del programa Fem Economia Social i Solidària de Mataró.
L'èxit de la lluita contra l'Ebola a Sierra Leone. L’acció conjunta del poble i de les institucions 
Dijous 17 de novembre, a les 20.30 h / Centre de cooperació i solidaritat “La Peixateria” c. Barcelona, 50. Mataró
Amb aquest títol i amb aquest subtítol tindrem una nova conferència-col·loqui al Centre de Cooperació i Solidaritat “Le Peixateria” de Mataró. Anirà a càrrec d’en Josep Serra i Bobé, mataroní, que des de Sierra Leone, va viure sobre el terreny l’ evolució de l’ epidèmia.
El dijous següent, el dia 24, la Luz Monsalve, una noia colombiana, ens parlarà de la Pau en aquell país, després del referèndum negatiu que hi va haver fa unes setmanes.
Feu-ne la pertinent difusió de tot plegat, si us plau.
RECURSOS 
El certificat negatiu de delictes sexuals: qui l'ha de sol·licitar i com fer-ho? 
Són moltes les associacions que treballen amb menors. Per tant, la normativa també obliga a totes les persones que en formen part i que interactuen amb menors a disposar d'un certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals, és a dir, que acrediti que no tenen cap condemna per aquest motiu.
TransparEnt. Qualitat i transparència de la informació de les entitats sense ànim de lucre 
TransparEnt és una eina adreçada a entitats sense ànim de lucre, que els permet fer un autodiagnòstic de la transparència i obtenir una autoacreditació del nivell d’èxit assolit.
XXIII Premi Voluntariat 
El premi voluntariat vol premiar les activitats o projectes de les entitats de voluntariat, executats majoritàriament amb persones voluntàries, que donin resposta a alguna de les línies prioritàries establertes en el Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat.
VOLUNTARIAT 
El gran recapte d'aliments 
El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana al Banc dels Aliments. Els voluntaris hauran de cobrir un torn de 3h/4h durant els dies de recapte, al punt de recollida que hagin triat.
Jo sóc voluntari, i tu? 
Des del departament de Desenvolupament Comunitari de la Fundació Hospital, es fa una crida a totes aquelles persones que es plantegen fer voluntariat a que facin un pas endavant i que es connectin a la seva web.
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora al regidor de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona