dilluns, 7 de novembre del 2016

Formació, jornades, recursos... Butlletí de l'Agència de Suport a l'Associacionisme, 4 de novembre

FORMACIÓ 
Taller sobre responsabilitat civil i laboral de les juntes 
Dilluns 14 i dimecres 16 de novembre, de 19 h a 21 h / Espai Gatassa c. Josep Monserrat Cuadrada, 1. Mataró
L’Agència de Suport a l’Associacionisme programa un taller sobre "Responsabilitat civil i laboral de les juntes". Un taller teòric i pràctic on es plantejaran els aspectes que tenen relació amb les responsabilitats directes dels membres de la junta: relació amb els talleristes, activitats empresarials no declarades, llei de voluntariat, llei de transparència, possibles riscos per denúncies, etc. Conèixer els aspectes de responsabilitat civil i activitats, tipus d’assegurances que poden cobrir a l’entitat...
PARTICIPACIÓ 
Jornada de participació oberta a tothom "Què vols per a Mataró? Tu proposes, el govern t'escolta" 
Dissabte 12 de novembre, de 9.45 h a 13.30 h / Centre cívic Pla d'en Boet c. Juan Sebastián Elcano, 6. Mataró

El proper dissabte 12 de novembre es portarà a terme la jornada de participació oberta a tothom “QUÈ VOLS PER A MATARÓ? Tu proposes, el govern t’escolta”.

A partir dels eixos del Pla de Mandat i els reptes identificats del projecte estratègic Mataró 2022, es treballarà en petits grups per debatre aquells temes que més t’interessin, donant la teva opinió sobre les necessitats detectades i presentant propostes d’actuació per al Programa d’Actuació Municipal 2017.

ACTIVITATS DEL 4 A L'11 DE NOVEMBRE 
Esports, lleure i cohesió social 
Dimecres 9 de novembre, a les 19 h / Espai Gatassa c. Josep Monserrat Cuadrada, 1. Mataró
Xerrada a càrrec de Guillermo Pérez Riero, Joan Lleonart i Jordi Barrufet, dins el projecte Compromís per l'Educació 2022.
RECURSOS 
El Registre dels Grups d'Interès: què és i com afecta a les associacions?
El passat mes de juliol el Departament de Justícia va regular el Registre dels Grups d’Interès, una mesura que afecta de ple les associacions. En aquest recurs exposem com, què comportarà i donem respostes a altres preguntes sobre la qüestió.
Crear formularis amb Google Docs 
Una bona forma de conèixer millor els vostres socis o usuaris és elaborant enquestes que us ajudin a recollir els seus suggeriments i opinions. Google Docs us permet crear formularis d’una forma molt senzilla.
XXIII Premi Voluntariat 
El premi voluntariat vol premiar les activitats o projectes de les entitats de voluntariat, executats majoritàriament amb persones voluntàries, que donin resposta a alguna de les línies prioritàries establertes en el Pla Nacional de l'Associacionisme i el Voluntariat.
VOLUNTARIAT 
El gran recapte d'aliments 
El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana al Banc dels Aliments. Els voluntaris hauran de cobrir un torn de 3h/4h durant els dies de recapte, al punt de recollida que hagin triat.
Jo sóc voluntari, i tu? 
Des del departament de Desenvolupament Comunitari de la Fundació Hospital, es fa una crida a totes aquelles persones que es plantegen fer voluntariat a que facin un pas endavant i que es connectin a la seva web.
REGIDOR DE BARRI 
Ja has demanat hora al regidor de barri? 
El Regidor de Barri actua com a representant del govern en el territori, per poder atendre directament a persones i a representants d'entitats en el seu entorn immediat, recollir les seves inquietuds, queixes i suggeriments, i traslladar-ho a l’equip de govern per al seu posterior tractament i presa de decisions.
Més informació sobre recursos com: cursos, tallers i altres temes del vostre interès.
Facebook
Twitter
Website

Carrer de Juan Sebastián Elcano, 6, 08302 Mataró, Barcelona