dijous, 24 de novembre del 2016

El Platges s'endú el derbi maresmenc

Les mataronines, després d'una gran segona part, es mostren superiors a l'Arenys Bàsquet

•
  • Dilluns, 21 Novembre 2016 18:17
Bàsquet fem Platges Mataró - CBS Barça
Les noies d'Adrià Castejón visitaven la pista de l'Arenys en el derbi maresmenc de Copa Catalunya femenina, amb la intenció de seguir en les posicions capdavanteres de la classificació, i així ho van aconseguir.
Les grogues ja van començar molt intenses, amb un primer parcial de 10 a 18 que semblava deixar clar les seves intencions, tot i que les arenyenques van reaccionar al segon quart, tornant el parcial i enviant el partit empatat a 26 al descans.

Segona part groga

A la represa, les grogues ja es van mostrar superiors des del principi, obligant a les arenyenques a anar a remolc al marcador i al joc.
Ari Magriñà, amb 24 punts, i Hannah Kador, amb 18, van ser els pedres angulars del joc de les mataronines que es van acabar imposant per 13 punts de diferència després d'un parcial global a la segona part de 23 a 36.
Amb aquesta victòria les grogues es mantenen en 3a posició a dues victòries dels dos equips que encapçalen la classificació

Arenys Bàsquet 49 – Platges de Mataró 62
Arenys: Lansbach (3), Gibert (3), Balmes, Casarramona (2), Caballero, Kappa (4), Arola (9), Kovacevic (11), Masso i Redmon (17).
Platges de Mataró: Kador (18), Gómez (4), Murat (3), A. García (2), Magriñà (24), E. García, Cárceles, López, Harris (9) i Keohe (2). 20/44 en tirs de 2, 6/19 en tirs de 3 i 4/10 en tirs lliures.
Parcials: 10-18, 16-8, 11-16 i 12-20.