dijous, 3 de novembre del 2016

El CBS Barça no dóna opció al Platges de Mataró

Derrota clara de les maresmenques davant del líder de la categoria, que es va mostrar intractable

Un duel desigual el que es va disputar el diumenge a la tarda al Mora, on les noies d'Adrià Castejón, que arribaven segones a l'enfrontament, no van tenir cap opció davant del Barça CBS, el líder de Copa Catalunya.
Des del primer quart ja es va veure el domini visitant, anul·lant l'atac mataroní. Situació que encara es veuria incrementada en el segon quart, quan van deixar a les grogues en tan sols 6 punts anotats, arribant al descans amb un marcador de 17 a 35.
La segona part seguiria amb la mateixa dinàmica, i una diferència cada cop més àmplia, fins a arribar al 33 a 63 final, un resultat que deixa al Barça encara més líder de la categoria i un Platges de Mataró que perd una posició i baixa al tercer lloc.
Platges de Mataró 33 – 63 CBS Barça
Platges de Mataró: Kador (7), Gómez (2), Ford (4), Murat (2), García (0), Magriñà (4), García (0), Cárceles (4), López (0), Harris (6) i Keohe (4).
CBS Barça: Curto (16), Alegre (2), Fernández (3), Pablos (9), Lázaro (10), Boleda (15), Dixon (4), Aguilar (2), Cabanillas (2), Sole (0) i Barghout (0).
Parcials: 11-18, 6-17, 10-16 i 6-12.