dijous, 13 d’octubre del 2016

Torna Mamma Mia, al Monumental i per a l'AFAM



L'exitós muntatge de la Sala Cabanyes torna als escenaris per una bona causa, el Dia de l'Alzheimer

El de Mamma Mia és possiblement un dels muntatges de més èxit dels darrers anys a Mataró. La Sala Cabanyes va lliurar-se al món d'Abba i va exhaurir pràcticament totes les entrades quan van representar aquest musical, tant el maig com al setembre i octubre del 2015. Ara, aquesta obra dirigida per Antoni Blanch torna de forma excepcional, avui divendres, en una funció especial al Monumental en motiu del Dia de l'Alzheimer.
Ja és un clàssic del mes d'octubre que les portes del gran teatre mataroní s'obrin per omplir totes les butaques de solidaritat amb l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer i si en els darrers anys gent com Montserrat Caballé, el Mag Lari o Teatre de Guerrilla han sumat per la causa, aquest any la programació torna a tenir accent mataroní amb el muntatge de Sala Cabanyes.

Un èxit històric
Des del primer dia, “Mamma Mia” va saber connectar amb el públic, que va omplir la majoria de funcions a la Sala Cabanyes i, sovint, acabava dempeus i cridant “no n’hi ha prou” al més pur estil mataroní. Sota la batuta d’Antoni Blanch, una vuitantena de persones fan possible que el muntatge tiri endavant. “Mamma Mia” és un espectacle per a tota la família, amb música en directe i un cor d’una trentena d’actors, dirigit per Georgina Blanch. Carla Pérez s’ha encarregat de les coreografies i l’escenografia, que trasllada al públic a l’illa grega on passa l’acció. És obra de Josep Maria Codina.

La història
Pocs dies abans de casar-se, una noia envia invitacions als tres homes de la vida de la seva mare que podrien ser el seu pare. Sense que la mare ho sàpiga, els tres homes es traslladen a l’illa on se celebra l’enllaç. La noia passarà les últimes hores abans de la boda intentant esbrinar quin dels tres homes és el seu pare. La mare, amb l’ajuda de les seves dues millors amigues, viurà un retorn al passat i als amors de joventut.

Publicat per
13 octubre de 2016
Enllaç