divendres, 14 d’octubre del 2016

Torna el musical ‘Mamma Mia’ de la Sala Cabanyes, en solidaritat amb l’AFAMEl Monumental acollirà la representació de l’exitós musical per recaptar fons per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme

La celebrada producció de la Sala Cabanyes ‘Mamma Mia’ torna als escenaris, en aquesta ocasió en el marc dels actes organitzats amb motiu del Dia de l’Alzheimer.

Divendres 14, a les 21h al Teatre Monumental (la Riera, 169). Preu: 20/17 €
Fa dos caps de setmana ja va tenir lloc la 9a Mataró Camina per l’Alzheimer amb un gran èxit de participació, amb més de 5.000 caminants entre adults, infants i voluntaris. Aquest divendres dia 14, i amb el mateix objectiu de recaptar diners per a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme, el Teatre Monumental serà l’escenari de la reposició de l’exitós musical. “Mamma Mia” és un espectacle per a tota la família, amb música en directe i un cor d’una trentena d’actors, dirigit per Georgina Blanch. Carla Pérez s’ha encarregat de les coreografies i l’escenografia, que trasllada el públic a l’illa grega on passa l’acció, és obra de Josep Maria Codina.

Els diners recaptats serviran per fer front a les demandes d’ajut econòmic i psicològic i la prestació de serveis que es dóna des de l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme.

Les entrades es podran adquirir a Cultura (c/ St. Josep, 9. De dilluns a divendres de 9 a 14h, i de dimecres a divendres de 18 a 20h) i a l’AFAM (c/ St. Pelegrí, 3, 1r. Dimarts i dijous de 10 a 13h i de 16 a 19h).

Publicat per

14 d’octubre de 2016