dissabte, 22 d’octubre del 2016

Butlletí Finançament de Xarxanet.org - 186

logotip xarxanet
Finançament
Dimecres, 19 d'octubre de 2016 - Num. 186Butlletins anteriors
Font: FEMCrida de Voluntariat Gran Recapte.  Font: Banc dels Aliments.
La Fundació Esclerosi Múltiple demana voluntaris per la recaptació anual “Una poma per la Vida” pel pròxim 4 i 5 de novembreVols ser voluntari/a del Gran Recapte?
La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), juntament amb els supermercats Condis, organitza la seva 15a edició d’“Una poma per la vida”, una campanya per recaptar diners i  finançar el seus programes.
El Gran Recapte d'aliments torna els propers 25 i 26 de novembre i calen 27.500 persones voluntàries per cobrir els més de 2.500 punts de recollida.
Últimes convocatòries
punt vermell"Trencant rols sexistes" XI Premi 25 de novembre 2016 de l'Ajuntament de Barcelona
L'Ajuntament de Barcelona, amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones, convoca aquest premi per a promoure projectes que tinguin com a finalitat la sensibilització, la prevenció i el coneixement dels estereotips sexistes en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials.
Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 04/10/2016 - 24/10/2016
punt vermellSubvencions per al desenvolupament del programa Consolida't, de suport al treball autònom a Catalunya 2016
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions a entitats i empreses per a la realització del programa Consolida't, de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom.
Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 17/10/2016 - 27/10/2016
punt vermellConvocatòria de participació per incentivar l'actuació d'entitats i associacions en la presentació de projectes expositius al Districte de les Corts
L'Ajuntament de Barcelona, des del Districte de les Corts, obre convocatòria de participació per incentivar l’actuació d’entitats i associacions en la presentació de projectes expositius a l’Espai expositiu les Corts, situat al l’entrada de la seu del Districte, ubicada al núm. 18 de la plaça Comas.
Convocant: Ajuntament de Barcelona. Districte de les Corts
Termini: 11/10/2016 - 28/10/2016
punt vermellIII Beca Terra d'Ateneus
L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) convoquen la III Beca de recerca històrica amb la voluntat d'impulsar la repercussió social de l’associacionisme cultural ateneístic.
Convocant: Institut Ramon Muntaner (IRMU) i Federació d'Ateneus de Catalunya (FAC)
Termini: 06/10/2016 - 28/10/2016
punt vermellII Premis solidaris Rastreator.com
Rastreator.com i la Fundació HazloPosible convoquen aquests premis per tal d'impulsar, col·laborar i difondre les idees i conductes de caràcter solidari de les persones i entitats que han incorporat en la seva tasca diària activitats de vocació solidària.
Convocant: Rastreator.com i Fundació HazloPosible
Termini: 30/09/2016 - 31/10/2016
punt vermellPremi "Joves creadores"
L'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) en col·laboració amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, ofereix un premi amb la finalitat d'incentivar la producció audiovisual de les dones joves de la ciutat.
Convocant: Ajuntament de Barcelona. Institut de Cultura
Termini: 20/10/2016 - 31/10/2016
punt vermellSubvencions per a la capitalització de les cooperatives i de les societats laborals de la Línia Capitalcoop 2016
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions per a la capitalització de les cooperatives i de les societats laborals, amb seu social o centre de treball a Catalunya, de la Línia Capitalcoop.
Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 15/10/2016 - 31/10/2016
punt vermellSubvencions a les entitats que gestionen habitatges que formen part del Fons d'habitatge de lloguer destinat a polítiques socials 2016
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions a les entitats que gestionen habitatges que formen part del Fons d'habitatge de lloguer destinat a polítiques socials, amb la finalitat de prevenir situacions de risc d'exclusió residencial.
Convocant: Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 11/10/2016 - 11/11/2016
punt vermellCertament per la convivència i la cohesió social de la Xarxa 9 Barris Acull 2016
La Xarxa 9 Barris Acull convoca una nova edició del Certamen 9 Barris per la Convivència i la Cohesió Social, creat per tal de promocionar el reconeixement de les experiències i iniciatives que tinguin com a finalitat afavorir la convivència i la cohesió social al districte de Nou Barris.
Convocant: Xarxa 9 Barris Acull
Termini: 17/10/2016 - 13/11/2016
punt vermellPremis Smarfils Girona
L'Ajuntament de Girona convoca els Premis Smartfilms a per a filmacions de curtmetratges realitzats a la ciutat de Girona a través de dispositius mòbils o tauleta.
Convocant: Ajuntament de Girona
Termini: 18/10/2016 - 27/11/2016
punt vermellTercera convocatòria de "Historias en red" 2017
Bankia i la Fundació Lo Que De Verdad Importa (LQDVI) engeguen la tercera edició de "Historias en red" per a donar suport a joves que tinguin idees per a realitzar una acció solidària i de voluntariat amb una ONG.
Convocant: Bankia i Fundació Lo Que De Verdad Importa (LQDVI)
Termini: 05/09/2016 - 02/12/2016
punt vermellEsquemes de suport a l'emprenedoria de persones migrants
La Comissió Europea vol donar suport a la iniciativa empresarial de persones migrants per tal d'ajudar a aquest col·lectiu a convertir-se en treballadors per compte propi i construir una empresa reeixida (generadora de beneficis i/o amb els objectius socials).
Convocant: Comissió Europea
Termini: 03/10/2016 - 20/12/2016
punt vermellII Premi internacional a la innovació cultural
El Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) engega la segona convocatòria d'aquest premi amb l'objectiu d'estimular projectes que explorin possibles escenaris culturals dels pròxims anys, enguany amb el canvi climàtic com a tema.
Convocant: Consorci del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Termini: 11/10/2016 - 31/01/2017
punt vermellXI Ajuts a la recerca sobre comunicació audiovisual
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) convoca ajuts a projectes de recerca amb l'objectiu de promoure la realització de treballs d'investigació originals en matèria audiovisual.
Convocant: Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC)
Termini: 11/10/2016 - 19/02/2017
punt vermellXXIX Premis CAC a la investigació sobre comunicació audiovisual
El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) engega una nova edició d'aquests premis amb l'objectiu de premiar la recerca de qualitat sobre comunicació audiovisual, que destaqui especialment pel seu rigor metodològic i les aportacions innovadores en l'àmbit de la comunicació audiovisual.
Convocant: Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC)
Termini: 11/10/2016 - 22/09/2017
Cerca el teu finançamentlupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anualsBanner AssessoramentBanner TwitterBanner nonprofit
Xavier Bernadí i Víctor García durant la jornada de Suport Associatiu. Font: Suport Associatiu
El Registre de Grups d’Interès, un pas més cap a la transparència
Representants  del Tercer Sector i de l’Administració pública van reunir-se el 6 d’octubre a la jornada organitzada per Suport Associatiu per conèixer com afecta a les entitats la nova normativa sobre grups d’interès
Més de 1.100 restaurants combaten la desnutrició amb la campanya “Restaurants contra la Fam”.
Més de 1.100 restaurants combaten la desnutrició amb la campanya “Restaurants contra la Fam”.
Si els comensals trien els plats solidaris de la carta, l’establiment donarà entre 0.5€ i 2€ a projectes de l’organització Acción Contra el Hambre per la prevenció, diagnòstic i tractament de la desnutrició.
XI edició del Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones: Trencant rols sexistes
Convocat el Premi 25N per a projectes que trenquin els rols sexistes
Fins al 24 d'octubre, persones i entitats de la ciutat de Barcelona poden presentar els seus projectes a la XI edició del Premi 25 de Novembre - Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones.
El Mercat Social a la V Fira d’Economia Solidària
El Mercat Social a la V Fira d’Economia Solidària
A l'estand es podran comprar regals solidaris i participar en el sorteig d'una bossa Alma
Xarxanet.org és un projecte deEntitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons
Alta | Baixa | Contacte | Avís legal