dimarts, 27 de setembre del 2016

El Platges s'esplaia a gust a Terrassa

Publicat per
26 de setembre de 2016

Va sentenciar el partit en el tercer quart amb una gran defensa i un parcial de 2-16
L'equip del Platges Mataró va aconseguir la segona victòria de la temporada i s'ha situat líder del grup 2 de la Copa Catalunya femenina gràcies al bàsquet-average.

L'equip mataroní va agafar un lleuger avantatge als inicis, però l'equip egarenc va mantenir-se en el partit fins al descans (27-34). Però en el tercer quart la defensa mataronina va guanyar en intensitat i va ofegar l'atac local que només va poder anotar dos punts. A més va dominar clarament el rebot defensiu i amb un parcial de 2-16 ja va decidir el matx. En el darrer quart van fer augmentar la diferència fins als 25 punts.

CN TERRASSA 38-63 PLATGES MATARÓ

PLATGES MATARÓ: Hanna Kador (8), Teresa Gómez, Taylord Ford (6), Esther Murat (6), Anna Garcia (4), Ari Magriñà (7), Eva Garcia, Lledó Carceles (5), Tània Hurtado (8), Sònia López (2), Marquisha Harris (12), Rachel Keohe (5).

PARCIALS: 12-19, 15-15, 2-16, 9-13.