dijous, 22 de setembre del 2016

El Concert del Centenari es farà dissabte després que la pluja obligués a ajornar-lo




En cas de previsió de pluja, el Concert es traslladarà al Teatre Monumental

El Concert del Centenari, el regal que la Sala Cabanyes vol oferir a la ciutat de Mataró, se celebrarà finalment aquest dissabte, dia 24, després que la forta pluja impedís que es pogués dur a terme dissabte passat al Pati del Cafè Nou. Amb la direcció de Joan Peran i un cor d’unes 70 persones dirigit per Genís Mayola, l’entitat mataronina vol agrair a la ciutat el suport constant i ha omplert el teatre any rere any, des que el Nadal de 1916 es va fer la primera representació dels Pastorets de Mataró.
El Pati del Cafè Nou és la ubicació escollida per aquest concert, un espai a tocar de la Sala Cabanyes i que, a la vegada, està obert a tots aquells ciutadans que s’hi vulguin acostar.
Durant el Concert del Centenari es cantaran peces de diversos muntatges que ha representat la Sala al llarg de la seva història, en un repertori que vol traslladar els espectadors a un viatge cap a diverses èpoques i estils musicals. Precisament, la música ha estat un element essencial en la història de l’entitat.
Per tal d’evitar que es repeteixi el contratemps de dissabte passat, en cas que hi hagi previsió de pluja, s’ha reservat el Teatre Monumental per tal que es pugui fer el concert.

Invitacions necessàries en cas de canvi d’ubicació
Les característiques del Teatre Monumental –un espai tancat, a diferència del Pati del Cafè Nou- fan que, en cas que finalment l’acte es traslladi allà i atenent a la limitació d’aforament, sigui necessari tenir invitació per entrar-hi. Les invitacions es podran
recollir a la mateixa taquilla del teatre.

De tota manera, els espectadors més previsors poden recollir invitacions amb anterioritat a partir de dimecres, dia 21, a la direcció de Cultura. El dijous 22 i el divendres 23, de vuit a nou del vespre, també es podran recollir invitacions a la Sala Cabanyes.

Més informació:
Dia: Dissabte, 24 de setembre, a les 20.00 hores
Lloc: Pati del Cafè Nou (La Riera, 117).
En cas de previsió de pluja, l’acte es traslladarà al Teatre Monumental (La Riera, 169)

Preu: Entrada lliure.
Si finalment es fa al Teatre Monumental, caldrà invitació
Recollida: Per obtenir les invitacions, es podrà fer a partir de dimecres, a la direcció de Cultura (Sant Josep, 9). Dijous i divendres, de vuit (20.00 h) a nou (21.00 h) del vespre, a la Sala Cabanyes (La Riera, 110-120). I el mateix dissabte, a la taquilla del Teatre

Monumental (La Riera,169)