dijous, 8 de setembre del 2016

Concert del Centenari de la Sala Cabanyes



Enguany la Sala Cabanyes de Mataró celebra el centenari de la seva primera representació de “Els Pastorets”. També, aquest any, la Generalitat de Catalunya li ha concedit la Creu de Sant Jordi per aquest mateix motiu. Concessió que ha rebut el suport de les institucions mataronines, de gran part de la població i entitats de la ciutat.

La Sala Cabanyes, ofereix un concert en agraïment i com a regal a la Ciutat de Mataró pel seu suport constant a través de la seva història, i a l’acollida que any rere any han tingut els espectacles que es preparen.

Sota la direcció de Joan Peràn i direcció musical de Genís Mayola, aquest concert fa un repàs a gran part de la producció musical representada a la Sala Cabanyes. Es representaran algunes de les cançons de Nit de Sant Joan, La família Trapp, Oliver, El mag d’Oz, Els Pirates del Maresme, El Mikado, Oh, happy day o Mamma mia.

El concert tindrà lloc el proper dissabte 17 de setembre, a les 8 del vespre i l’escenari és el Pati del Café Nou. És gratuït i l’aforament és limitat.

Publicat per