divendres, 30 de setembre del 2016

Agenda d'activitats del mes d'octubre

Si no veus la informació, fes clic aquí.

ACTIVITATS DESTACADES D'OCTUBRE
Per a adults

Passejant per Mataró amb Joaquim Casas. Diumenge 2 d'octubre a les 11 del matí des de la plaça Santa Anna. Places limitades amb inscripció prèvia a les Biblioteques de Mataró. Ruta literària per un Mataró ja desaparegut de la mà de l'escriptor i cronista Joaquim Casas on podem rememorar els ambients i els personatges que vivien en aquell temps. Activitat gratuïta.

M'exalta el nou i m'enamora el vell. Espectacle poètic dins del projecte I-biblioteques. Dijous 20 d'octubre a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Espectacle d'imatges artístiques d'espais, elements i maquinària industrials projectat amb poemes que els complementen a càrrec de la Cia. de Teatre eSseLa.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Per a infants

Va de trens! a càrrec de Laura Tamayo. Dimarts 4 d'octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Hora del conte especial amb la història d'un tren ple d'alegria i colors, un pallasso i un granger solitari.

Laban, el petit fantasma. Quina por! Dissabte 22 d'octubre a les 11 del matí a la Biblioteca Antoni Comas. Cinema infantil en català dins el projecte CINC.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email


Per riure i per plorar a càrrec d'Alba José. Dimarts 25 d'octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Pompeu Fabra. Contacontes a partir dels llibres El castell del malhumor d'Anna Manso i La lladre de llàgrimes de Carol Ann Duffy.

Blau marí a càrrec de la Cia. Pinotxo en Bicicleta. Dimecres 26 d'octubre a les 6 de la tarda a la Biblioteca Antoni Comas. Hora del conte especial amb motiu de les Festes de Sant Simó on s'explica una aventura d'un nen i un drac blau que es fan amics amb una proposta escènica marítima i inspirada en la cançó popular Puff, el Drac Màgic.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats a les novel·les infantil i juvenil
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Novetats als nostres centres d'interès
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email

Butlletí de novetats

Cada mes arriben més de 1000 novetats a les Biblioteques de Mataró.
Consulta el nostre butlletí.
Més informació
Comparteix
FacebookTwitterGoogle+Email
Mataró
Plaça d'Occitània, s/n
Tel 937 412 920
b.mataro.pf@diba.cat
culturamataro.cat/ca/lletres-i-biblioteques/xarxa-de-biblioteques
Canvis en la subscripció
Si vols triar quins butlletins vols rebre o donar-te de baixa, vés al botó Subscripció a butlletinsd’El meu compte del Catàleg Aladí. La baixa es farà efectiva en els propers 15 dies. Si vols modificar la teva adreça de correu electrònic, vés al botó Mod. info personal d'El meu comptedel Catàleg Aladí.
Xarxa de Biblioteques
Municipals
bibliotecavirtual.diba.cat
gs.biblioteques@diba.cat
Segons el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades han estat incorporades en el fitxer “Xarxa de Biblioteques”, titularitat de Diputació de Barcelona, degudament notificat a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades amb la finalitat de gestionar les comunicacions informatives relacionades amb les activitats i serveis de la Xarxa de Biblioteques Municipals.Per exercir els drets d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició de les dades personals previstos a la Llei els usuaris poden comunicar-ho per les següents vies:
  • a) presencialment a qualsevol de les biblioteques de la XBM acreditant la seva identitat mitjançant presentació del carnet de la biblioteca i qualsevol dels documents oficials següents: DNI/NIE, passaport, carnet de conduir o permís de residència.
  • b) per correu electrònic a qualsevol de les biblioteques de la XBM firmat mitjançant signatura digital, en el qual s'adjunti el número del carnet d'usuari de la biblioteca.
  • c) accedint, mitjançant el seu codi d’usuari i PIN, a l'espai personal del Catàleg Col·lectiu de la XBM per als canvis de telèfon i correu electrònic i els que en el futur s'hi puguin afegir.