dissabte, 13 d’agost del 2016

El Feimat Mataró és nou equip de la Lliga EBA



El Feimat Mataró jugarà, finalment, a la Lliga EBA la temporada que ve. Tot i perdre les opcions d’ascens de Copa Catalunya de Masculina a la Lliga EBA després de perdre les dues eliminatòries contra el Sitges, el Feimat va sol•licitar a la Federació Espanyola la inscripció a la competició.

El motiu que va esgrimir el Feimat és que el canvi de format produït a la lliga EBA amplia en vuit equips el nombre de participants a la quarta divisió del bàsquet espanyol.

Un cop revisada la documentació aportada pel Feimat Mataró i comprovat que complia els requisits que demana el Reglament General i de Competicions, la Federació Espanyola de Bàsquet va confirmar a finals de juliol que el Feimat seria nou equip de la lliga EBA.

El Feimat Mataró jugarà la temporada 2016/2017 al grup C. Una temporada que començarà el 2 d’octubre al Palau d’Esports Josep Mons amb l’AEC Collblanc.

Precisament en el grup C també hi ha enquadrat un altre club del Maresme: el Club Arenys Bàsquet. El primer duel maresmec de la temporada es disputarà a la penúltima jornada de la primera volta. Concretament el 12 de gener de 2017 al Palau d’Esports Josep Mora. La tornada tindrà lloc el 22 d’abril al Pavelló Fons de Les Creus d’Arenys de Mar.

PUBLICAT PER
Dij, 11/08/2016 - 15:07
Sergi Ruiz
ENLLAÇ