dijous, 25 d’agost del 2016

Comencen els entrenaments per a la temporada 16-17 del Sènior Femení de Copa Catalunya.



Una il·lusionant nova temporada ha arrencat amb les sessions d'entrenament de matí i tarda de les noies d'Adrià Castejón.
La UEM compta enguany amb un equilibrat i potent equip comandat per Adrià Castejón, en la que serà la seva quarta temporada al capdavant de l'equip de Copa Catalunya, i recolzat per un molt bon cos tècnic amb molta experiència. Alex León com a segon entrenador, Carlos Campos i Pascual Fuentes en gestió i organització, Marc Batlle com a fisioterapeuta i Jordi Sánchez com a preparador físic.
L'equip comptarà amb 5 jugadores que continuen a la casa, Teresa Gómez, Sandra López, Tania Hurtado, Esther Murat i Anna García. Torna entre nosaltres, Lledó Cárceles, una jugadora que es va formar al nostre planter i que ara aportarà la seva experiència adquirida com a sènior. S'incorporen 2 excel·lents exteriors amb experiència a Copa Catalunya i LF2, Eva García provinent de Sant Nicolau i Ari Magriñà provinent de Femení Sant Adrià. A més s'incorporen 4 jugadores amb experiència en alta competició que ens donaran suport a tota l'estructura, Taylor Ford, Hannah Kador, Marquisha Harris i Rachel Kehoe. Comptarem amb 12 magnífiques jugadores, amb una edat mitja de 22 anys, que esperem omplin les grades del Palau per veure-les jugar cada setmana.
Molta sort a totes.

Som Grocs!!!