divendres, 22 de juliol del 2016

El Mataró Feimat jugarà la Lliga EBA la propera temporadaLa Federació Espanyola de Bàsquet confirma el conjunt unionista en el nou format de competició.

El Mataró Feimat jugarà la propera temporada a Lliga EBA. La Federació Espanyola de Bàsquet ha confirmat mitjançant un comunicat que després de revisar la documentació de l'equip, que va sol·licitar-ne la inscripció, i haver comprovat de par de la Comissió Delegada que compleixen tots els requisits exigits pel Reglament General i de Competicions, el conjunt mataroní formarà part del grup C de Lliga EBA per a la propera temporada 2016-2017.

El club ja va explicar fa més d'un mes que estava interessat en ascendir als despatxos a la nova EBA, possibilitat real degut al canvi de format de competició que ampliava en vuit equips més els integrants d'aquesta categoria. L'equip era el primer reserva de la llista per entrar-hi i al final s'han donat, com s'esperava, les condicions per poder competir a EBA, lloc on es tenia com objectiu ascendir a principis de temporada passada.

Publicat per
Salva Fernàndez
Enllaç