La plaça de Santa Maria s'ha quedat petita aquest dilluns a la tarda durant la primera de les tres jornades en directe que hi té previst realitzar el programa 'Divendres', el magazín de tarda de TV3. El show, conduït pel mataroní Espartac Peran, serà fins dimecres que ve a la cèntrica plaça mataronina explicant als catalans les bondats de la ciutat i, sobretot, de la seva Festa Major.
Aquest dilluns Les Santes han gaudit de tot el protagonisme de l'espai, centrat sobretot en la Nit Boja. Hi han participat l'Agrupació Musical del Maresme interpretant el Bequetero, les Diablesses com a protagonistes de l'Escapada a Negra NIt, o l'actor mataroní Boris Ruiz com a creador de la Momerota

Els dos propers programes

Aquest dimarts, dia 19, serà el torn del popular lingüista Màrius Serra, que parlarà sobre els dialectalismes i les paraules típiques que fem servir els mataronins. També hi haurà aparicions de Sala Cabanyes pel seu 100 aniversari, l'equip femení de Waterpolo pels seus triomfs d'aquesta temporada, els Capgrossos per les seves dues dècades de vida. Finalment el dimecres 20 el programa s'endinsarà en la història de la Missa de Les Santes, amb la presència de membres del cor que interpreta cada any la peça del mossèn Manuel Blanch, i també explorarà la Capella dels Dolors, el mateix dia que se n'inaugura la restauració. El programa també comptarà amb la presència del tenor Josep Fadó.
www.capgros.com