dissabte, 18 de juny del 2016

VI MOSTRA ENTITATS - Posposada fins a nova data

JUNY ASSOCIATIU
VI MOSTRA ENTITATS - Posposada fins a nova data 
Atès que des dels serveis meteorològics, consultats fins a darrera hora, ens han confirmat que aquest dissabte 18 de juny serà un dia plujós amb risc de tempestes fortes, ens hem vist obligats a posposar la celebració de la VI MOSTRA D’ENTITATS DE MATARÓ.Des d’ahir mateix estem treballant per trobar una data per celebrar la Mostra i us n’informarem al més aviat possible.
Us agrairem que feu extensiva aquesta informació a tots els vostres amics i coneguts que tenien previst participar o visitar la Mostra aquest dissabte.
ACTIVITATS DEL 17 AL 24 DE JUNY 
19a Nit de la Solidaritat
Divendres, 17 de juny, 20 h / Casal l'Aliança de Mataró
c. Bonaire, 25. Mataró

Conferència "Som socorristes i estem salvant vides" a càrrec de Proactiva Open Arms i projecció del documental "To Kyma, rescat al mar egeu".
Recollida d'aliments en suport a la Campanya de Càritas Interparroquial de Mataró "Aliments per a la Solidaritat", porteu: llet, oli i sucre
Ho organitza: Consell Municipal de Solidaritat, Cooperació i Convivència
Hi col·labora: Casal l'Aliança de Mataró i TV3




Nit lúdica 
Dissabte, 24 de juny, 22.30 h / Espai Jove Pla d'en Boet Av. de Francesc Macià, 103. Mataró
Vetllada amb jocs de taula moderns en un ambient distès i agradable en què pot participar tothom que ho desitgi de manera gratuïta.
Ho organitza: Asociació Juvenil Club de Rol Banshee Errante

VOLUNTARIAT
Escola d'estiu del voluntariat 2016
L'escola d'estiu del voluntariat és un espai de formació organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i dut a terme per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Les formacions de l'escola d'estiu volen aportar coneixements i competències a les persones implicades en les entitats de voluntariat i en el món associatiu, amb la finalitat de fer-los créixer i apoderar-los sobretot atenent el tipus de tasca que duen a terme en el sí de l’entitat.
Aquest any conformen el programa 47 accions formatives: 30 cursos presencials, 3 formacions en línia i 14 tallers presencials.

Les formacions a cadascuna de les poblacions i a través de l'aula virtual, es duran a terme entre el 30 de juny i el 17 de setembre, amb dos moments forts de formació que es situen els dies: 30 de juny, 1 i 2 de juliol i els dies 15, 16 i 17 de setembre.

Aquest any 2016 l'Escola d'Estiu del Voluntariat es durà a terme de manera presencial aBadalona, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Sabadell, Tarragona i Tortosa

Vols participar en el voluntariat de Santes 2016?
A menys de 2 mesos per Les Santes 2016 cal concretar diferents aspectes de la organització de la festa. Un dels destacats és el voluntariat que ja sigui per un acte en concret com durant totes Les Santes és cabdal pel bon funcionament d’aquestes, i sobretot pel valor que aporta amb la seva participació. Les tasques que garanteixen el desenvolupament de la Festa Major estan planificades i concretades segons les necessitats de muntatge, serviments, coordinació, servei d'ordre i suports als actes, entre d'altres 
Vols passar un estiu solidari? Mulla't amb nosaltres
La Fundació Llars d'Amistat Chesire, Llar Pla d'en Boet necessita voluntaris per ajudar al bany adaptat de persones amb mobilitat reduïda. Durant els mesos de juliol i agost els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12h.
Per més informació:
937575342 / ts.pladenboet@llarsamistat.org