dijous, 16 de juny del 2016

Una reestructuració podria portar als equips mataronins de bàsquet a lliga EBA

Una reestructuració podria portar als equips mataronins de bàsquet a lliga EBA

La temporada que ve la lliga EBA podria tenir quatre equips maresmencs. Al Masnou, que es va salvar a les pistes, l'acompanyaran l'Arenys Bàsquet i amb quasi tota seguretat la Unió Esportiva Mataró i també hi hauria la possibilitat que el Boet hi acabés sent. Aquest fet es deu a una reestructuració de la categoria, que ara tindrà dos grups de 14 equips. Un canvi que va iniciar l'Arenys.
A més de l'augment d'equips canvia el format; ja no hi haurà una segona fase on s'agruparan els primers classificats per lluitar pel títol i els últims per eludir el descens. Serà una estructura similar a la de Copa Catalunya, on els dos grups són paral•lels i tan sols es creuaran al final de temporada.
El Mataró Feimat té moltes opcions de tancar durant les properes setmanes la seva presència mentre que qui ho té més complicat és el Mataró Parc Boet. Tan sols si aconsegueixen fer un equip prou competitiu (que passa per fitxar a un pivot de garanties), demanaran entrar a la llista de candidats a pujar. Una llista que, inicialment, tampoc els asseguraria la presència definitiva a EBA.

publicat per
http://mataroradio.cat/