dimecres, 8 de juny del 2016

EL MINI A MASCULÍ TERCER EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de la Categoria Mini Masculí a Granollers, on els nostres jugadors, s’han classificat per mèrits propis gràcies a la gran temporada que han realitzat i gràcies a la seva classificació la setmana passada en les Fases Finals de Barcelona.
L’aparellament era no era el més propici doncs a priori ens tocava la Penya a Semifinals.
Tot i així el Dissabte el matí, va començar amb molt bones sensacions al guanyar molt còmodament al Club Bàsquet Roses per un contundent 120-41 jugant un molt bon bàsquet i no donant opcions als gironins.
El dissabte a la tarda ens va tocar el rival més difícil, la Penya. El partit va començar amb molt encert per part dels verd i negres que tot el que tiraven ho anotaven, per contra els nostres jugadors no estaven tant encertats de cara a cistella, i tot i que ho intentaven la pilota no volia entrar. Els quatre primers quarts, van ser totalment favorables als de Badalona que ja ens guanyaven per 61 a 27. Però la segona part fou ben diferent. Quan el més fàcil hagués estat que els nostres petits s’haguessin desconnectat del partit, això no es va produir i van seguir lluitant al màxim totes les pilotes i desplegant un joc d’equip molt bo., molt millor que els badalonins. Fruit d’això, la segona part va ser molt brillant i el resultat fou de 47 a 46. Al final, el resultat va ser de 108-73. Tot i la derrota, es va gaudir d’ un dels millors partits que es pot veure en aquesta categoria.
L’endemà diumenge, ens tocava jugar pel tercer i quart lloc, contra el bàsquet Girona, i envers de desmoralitzar-se per la derrota del dia anterior, van sortir molt endollats ja des del començament i practicant un gran bàsquet varen guanyar molt còmodament a l’equip gironí per un contundent 105-60, obtenint la tercera Classificació del Campionat de Catalunya.
MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOT L’EQUIP I TÈCNICS, PER LA GRAN TEMPORADA DUTA A TERME.