La necessitat condemna el Mataró Feimat a l’últim quart

Els mataronins hi arriben a somiar però es queden ja sense opcions d'ascens a EBA

• Redacció // Fotos: Daniel Ferreri Àlex Gomà
  • Diumenge, 22 Maig 2016 20:32
Bàsquet Mataró Feimat - Sitges
Sortida fulgurant dels de Marc Guillem, conscients del que s’hi jugaven i amb les grades del Mora ajudant des del primer instant del partit. El parcial de sortida va ser sonat i al poc de començar el segon quart el marcador reflectia un 19-8 que aturaria el tècnic visitant amb temps mort, tot i que just després els mataronins encara ampliarien més la diferència, 22 a 8, a només dos punts d’assolir els 16 punts necessaris per remuntar.
Però els del Garraf van reaccionar, i un parcial de 2-11 tornava a deixar la situació amb molt a remar, 24-19. Fins al descans, tot i la iniciativa local, els visitants defensaven la seva diferència, que seria de 8 punts al descans, 38 a 30, amb la meitat de la feina feta.
UE Sitges

El Sitges resisteix les envestides locals

A la represa, els grocs, amb moltes dificultats, van ser capaços de tornar a augmentar la diferència als dobles dígits, dominant per 10 punts, 47 a 37, ben avançat el tercer quart, tot i que serien tan sols 6 a la conclusió del període, 48 a 42.
Començava el quart definitiu, amb 10 punts per recuperar, i que encara augmentarien més al primer minut, quan el Sitges situava el 48-44.
Els grocs però, no pensaven rendir-se tan aviat i amb un contraatac situaven el 50-44, i el partit s’escalfava al màxim, amb el públic molt crispat després d’una falta tècnica. Ventura encara no havia dit l’última paraula i un triple seu situava el Mataró Feimat 9 punts a dalt, 53-44.

L’ansietat i les imprecisions són definitives

El Sitges retallaria jugant amb l’ansietat local i quan només quedaven 6 minuts per disputar-se, amb el marcador 54-46, dos triples consecutius fallats de Ventura haguessin pogut canviar el símbol del partit, per contra, el Sitges reaccionava amb un alley-hop que tornava a deixar la remuntada a 10 punts.
UEM Sitges 3
Els últims minuts, el nerviosisme local impregnava el seu joc de moltíssimes imprecisions, errors en el tir i pèrdues. El conjunt visitant ho aprofitava i, a poc a poc, aconseguia igualar l’enfrontament, que arribava tot just després de l’error local en un intent d’esmaixada. El resultat, 54 a 54, amb menys de 3 minuts per jugar-se deixava clar el desenllaç.
Els mataronins, però, van lluitar fins al final per l’orgull de la victòria, que acabaria arribant per 59-58, tot i que la decepció era més que evident, amb un cruel punt final a la temporada del conjunt groc.
UE Mataró Feimat 59-58 CB Sitges