diumenge, 15 de maig del 2016

La gravació de la música de Pastorets a mig camí de ser una realitat

publicat per
http://mataroradio.cat


Verkami de la música dels PastoretsLa Sala Cabanyes ja ha assolit la meitat de l’objectiu per finançar la gravació de la música dels Pastorets. En només 15 dies el Verkamique vol aconseguir 8.000 euros per fer realitat aquest projecte ja ha recaptat pràcticament 4.000 euros. Ara per ara queden 24 dies de marge perquè tots els amants de la música d’aquest clàssic nadalenc a la ciutat puguin posar el seu granet de sorra per fer realitat aquest enregistrament.
Els músics que participaran de l’enregistrament de la música original dels Pastorets, seran els que darrerament participen de les funcions. Si més no han d’haver passat per l’orquestra de la representació en algun moment al llarg de la seva història. Pel que fa a les veus, ja s’ha fet un càsting per escollir a les solistes, que aniran acompanyades del Cor Ciutat de Mataró. Si s’aconsegueix assolir el repte dels 8.000 euros, està previst que el proper cap de setmana del 4 i 5 de juny es faci la gravació.
Sota la Direcció Musical de Jordi Lluch i amb la Direcció Artística de Josep Fadó i Dani Àlvarez s’enregistrarà la música dels Pastorets, respectant els orígens de les partitures. L'enregistrament, edició i màster serà a càrrec de David Casamitjana. Posteriorment hi haurà un concert de presentació.