dimarts, 24 de maig del 2016

El Mataró Feimat diu adéu a l'ascens

Els unionistes no aconsegueixen remuntar els 16 punts que tenia el Sitges d'avantatge i acaba la seva participació al play-off
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 479 lecturesData 22|05|2016 20:57Disminueix lletraAugmenta lletra

per capgros.com
fotos Ivan Ruiz

El Mataró Feimat va dir adéu a les seves opcions d'ascens en el partit de tornada del play-off davant el Sitges. Els de Marc Guillem necessitaven aixecar 16 punts després de la davallada del partit d'anada, però malgrat aconseguir avantatges importants en diversos trams, no es va aconseguir donar el pas, es van errar massa tirs en el tram final i es va acabar guanyant per un 59-58 insuficient. La temporada, en tot cas, acaba amb molt millor sabor de boca dels últims cursos on aconseguir la permanència era l'únic objectiu a tenir.

El Feimat va sortir endolladíssim i va anotar set punts de manera consecutiva davant un Sitges que es veia totalment desbordat. Els visitants, però, mica en mica van començar a trobar facilitats en la defensa unionista i van acostar-se al marcador. Al final del primer període el Feimat guanyava de vuit punts i la meitat de la feina ja estava feta. El segon quart va servir per veure com els locals s'escapaven al marcador amb un triple i dos cistelles més, però la resposta del Sitges van ser vuit punts seguits per ajustar el matx. Mica en mica el Feimat va baixar el seu ritme anotador i al descans es mantenien els vuit punts de diferència a favor dels de Guillem (38-30).

A la represa, després d'un bon inici del Sitges, el Feimat va començar a anotar tant de dins com des de fora i va aconseguir posar-se deu punts per sobre. Però com havia passat fins el moment, quan semblava que es podia trencar el matx, els visitants tornaven a posar aigua al vi. El Sitges va aprofitar tres atacs fallats del Feimat que podrien haver posat una màxima per sobre dels deu punts i van retallar diferències fins el 48-42. Les presses van fer acte de presència en el darrer període, i malgrat algun moment de brillantor (triple de Ventura que servia per posar-se 53-46), el Sitges va saber gestionar les possessions, ajustar el rebot i acostar-se. Amb 54-50 tot semblava sentenciat a menys de quatre minuts, i finalment el somni de la remuntada es va escapara mb el 59-58 final.