dimecres, 20 d’abril del 2016

El Feimat tomba al líder a la seva pròpia pista



Publicat per
19 d’abril de 2016
Anna Gual

El Feimat Mataró segueix llançat cap a les fases d’ascens, i no només per classificar-se, sinó per fer-ho en la millor posició possible. Els mataronins s’imposaven aquest dissabte al líder, el Sant Adrià, per 78 a 82 i es convertien en el primer equip que guanya en aquesta pista. Partidàs del homes de Marc Guillem que van estar molt seriosos en totes les vessants del joc per sumar aquests dos punts que els situen ara en segona posició de la lliga en Copa Catalunya. Explica el tècnic que va ser un partit incòmode per tots dos conjunts, molt conscients del que calia fer per aconseguir la victòria.

L’equip ha arribat al tram més important de temporada en un gran moment de forma. Un fet, pel que Marc Guillem porta treballant des de principis de temporada. Ara els grocs no renuncien a res, ni a assaltar el lideratge d’aquesta lliga, que ostenta a dia d’avui el Sant Adrià.


Encara en bàsquet i pel que fa al Mataró Parc boet, l’equip d’Alberto Peña trencava aquest diumenge una mala dinàmica de 4 derrotes consecutives. Els mataronins van aconseguir una contundent victòria davant el cuer, el Sedis Hidrology per 84 a 55.