diumenge, 6 de març del 2016

Sessió doble al Palau Mora el diumenge a la tarda


Tant l'equip masculí com el femení de la UE Mataró juguen a casa, mentre el Mataró Parc es desplaça

160305Ba_Sessiódoble
El diumenge a la tarda al Palau Josep Mora hi ha sessió doble de bàsquet ja que els dos equips de la UE Mataró juguen a la seva pista en partits de Copa Catalunya.

Primer, a les 17:45 hores,  l'equip femení, el Pasarela Mataró, rep el Bàsket Almeda de Cornellà, un equip que lluita per l'ascens i que està igualat a la primera posició d'aquesta fase amb Joventut Les Corts i GEEG, amb 8 victòries i 2 derrotes, bastant per sobre de l'equip mataroní que porta un balanç de 4-6. Per tant sembla complicat el partit, però que per a l'equip d'Adrià Castejon el resultat marcarà les aspiracions del que resta de campionat.
Després a les 19:30 hores, l'equip masculí, el Mataró Feimat, rep el Sedis. En aquest cas la cosa està ben diferent ja que l'equip local està lluitant per entrar a una de les quatre primeres places que permeten lluitar per l'ascens amb 36 punts, i l'equip lleidetà està a la cua amb 26 punts. I a més l'equip que prepara Marc Guillem té ganes de treure's l'espina de la derrota patida a la primera volta per 59-56 a La Seu d'Urgell, en la que va ser la primera derrota de la temporada, i a la vegada d'agafar bones sensacions de cara al derbi mataroní del proper dissabte dia 12 al pavelló de Pla d'en Boet.
publicat per
www.totmataro.cat