diumenge, 6 de març del 2016

La música protagonitza la primera de les xerrades vermut del Centenari d’Els Pastorets de Mataró





El primer diumenge de cada mes professionals sorgits de la Sala Cabanyes explicaran la seva experiencia
Aquest diumenge al migdia es farà la primera de les xerrades vermut que la Sala Cabanyes organitza dins dels actes del Centenari de la primera representació d’Els Pastorets de Mataró.
Persones sorgides de la pedrera de la Sala Cabanyes i que ara es dediquen professionalment al món de l’espectacle explicaran la seva experiència com a actors, actrius, músics, escenògrafs, coreògrafs o tècnics.
La primera sessió girarà al voltant de la música, amb la participació de Georgina Blanch, Josep Fadó i Lourdes Fabrés. La presentació de l’acte anirà a càrrec del periodista Jaume Calsapeu.

Georgina Blanch és cantant i mestra de música. Vinculada a la música des de petita, als 15 anys va entrar a formar part del cor Gospel Sons, del qual actualment és la directora. Canta als Mataró Rumba All Stars, entre molts altres grups.






Josep Fadó és tenor líric. L’any 1999 va debutar professionalment amb “Il trovatore” de Verdi i, des d’aleshores, ha col·laborat sovint en les temporades del Gran Teatre del Liceu. Actualment està de gira amb “Shaking Shakespeare”, un espectacle musical basat en les obres del dramaturg anglès.





Lourdes Fabrés és actriu i cantant. Ha participat en diversos musicals i actualmente està representant “Rent” al Casino l’Aliança del Poble Nou de Barcelona, dirigit per Daniel Anglès.
Aquestes xerrades vermut es faran el primer diumenge de cada mes, a les 12 del migdia a la cafeteria Alarona. 


Al llarg dels propers mesos se’n faran amb actors còmics, directors d’escena i dramaturgs, actors joves, professionals de l’àmbit tècnic i actors de text.
Dia: Diumenge, 6 de març de 2016, a les 12.00 hores

Lloc: Cafeteria Alarona (Plaça de Santa Maria, 6)