dimarts, 8 de març del 2016

El Mataró Feimat imposa la lògica contra el cuer

publicat per
www.totmataro.cat


Triomf dels homes de Marc Guillem en un partit molt defensiu

Mataró-Sedis
Els homes de Marc Guillem van aconseguir superar amb solvència el cuer, equip que només ha guanyat quatre partits en tota la temporada. Així doncs, el Mataró Feimat segueix compartint la tercera posició amb el Boet Mataró i obren un petit forat respecte al cinquè classificat.
Mataró-Sedis
Va ser el Sedis, molt necessitat de punts per intentar escapar de la darrera plaça, els que van començar millor i guanyaven al final del primer quart 10-12. Al segon temps els de Marc Guillem van reaccionar per marxar al descans amb un avantatge de tres punts, però no va ser fins a l’inici del tercer quart quan el joc dels mataronins va saber imposar-se agafant rendes de 10 punts.
Amb un destacat Marc Serratacó (17 punts i 30 de valoració), van saber mantenir aquestes diferències al marcador per assolir un nou triomf davant l’afició mataronina.
Mataró-Sedis
MATARÓ FEIMAT 63-51 SEDIS HIDROLOGY
MATARÓ FEIMAT: Jordi Costa (7), Natxo Ariño (8), Iker Guallard (1), David Romero (10), Santi Serratacó (17), Martin Aguirrezabala (13), Sergi Puig, Sergi Ventura (5), Ferran Tardío (2) i Marc Traver.
Marcador: 10-12, 27-24, descans; 47-37, 63-51.