divendres, 25 de març del 2016

El Feimat Mataró s’exhibeix davant el CB Sant Josep

Els mataronins aconsegueixen una gran victòria al Josep Mora que els situa, de ple, en la lluita per la segona posició

• Ferran Àngel
  • Dilluns, 21 Març 2016 00:37
Bàsquet Mataró Feimat - Sant Josep de Badalona
Aquesta tarda de diumenge el Feimat Mataró ha aconseguit una victòria molt valuosa davant el CB Sant Josep, el segon classificat de la categoria.
El partit ha estat igualat en tot moment, tot i que els de Marc Guillem sempre han portat la iniciativa en el joc. Mostra d'això és l'empat tècnic a 19 amb el que s' arribava al final del primer quart.
Al segon quart, els locals han pogut traslladar la iniciativa al joc cap al marcador. De fet, els grocs han aconseguit la màxima diferència fins el moment, 9 punts, just abans d’arribar al descans i després de dos triples consecutius d’Ariño que situaven el marcador en 43 a 34.
Al tercer quart els visitants han aconseguit tornar a igualar el matx, i fins i tot n’han pogut donar la volta i acabar el període per davant, amb una mínima diferència de 61 a 62.

Piconadora local a l'últim quart

L’espectacle però s’esperava per l’últim i definitiu quart, on els maresmencs han recuperat l’iniciativa a cop de triple per acabar dominant el partit per 11 punts, després d’un espectacular parcial de 34 a 22 punts, on les estrelles locals han estat Ariño i Romero, amb 26 i 23 punts respectivament, per al gaudi d’una entregada afició local que ha vist com els seus jugadors s’imposaven per 95 a 84, situant-se a tan sols una victòria del seu rival al dia d’avui.
Feimat Mataró 95-84 CB Sant Josep
Feimat Mataró: Martin (7), Guallar (7), Serratacó (11), Costa (8), Puig (5), Ventura (8), Prats (0), Ariño (26), Romero (23), Tardio (0), Ysarn (0) i Traver (0).
CB Sant Josep: Rodríguez (19), Diego (0), Olivares (9), Guillermo (0), Arimont (0), Pascal (2), González (26), Cala (0), Roureda (3), Molina (0), Cuesta (23) i Carceller (2).
Parcials: 19-19, 43-34, 61-62 i 95-84