dimarts, 22 de març del 2016

Cop d'autoritat del Feimat Mataró davant el Sant Josep

Dll, 21/03/2016 - 14:15 |   Anna Gual
Victòria i recital del Feimat Mataró davant el Sant Josep, en partit corresponent a la jornada número 24 de Copa Catalunya de bàsquet. L’equip entrenat per marc Guillem va imposar-se 95 a 84 al segon classificat de la lliga. Una victòria que el manté en tercera plaça de la competició, però que representa un important cop d’autoritat davant un dels millors equips de la categoria. La superioritat en el rebot i el bon treball defensiu van tornar a ser claus per la victòria d’aquest diumenge. Partit igualat, que deixava un empat a 19 a finals del primer quart i un 43 a 34 al descans, amb dos triples consecutius d’Ariño. Nou punts d’avantatge que remuntaria el Sant Josep al tercer quart, amb un parcial de 18 a 28, posant-se amb un punt d’avantatge i deixant-ho tot per decidir a l’últim quart. Seria en aquesta període final, quan els mataronins, molt seriosos en totes les vessants del joc, tornarien a agafar avantatge i finalment s’emportarien aquesta important victòria.
Una victòria per 9 punts d’avantatge que no permet però, que els mataronins s’adjudiquin l’average, ja que a l’anada del campionat van perdre de 12 punts, 79 a 67 a la pista del conjunt badaloní. Tot i així aquesta tornava a ser una victòria de primer nivell pel conjunt mataroní, que en la jornada anterior s’adjudicava el derbi local, a la pista del Mataró Parc Boet.
Encara en bàsquet i pel que fa a l’altre conjunt mataroní de Copa Catalunya, ensopegada del Mataró Parc Boet a la pista del Granollers. L’equip que entrena Alberto Peña va caure per 73 a 61 i baixa fins la cinquena posició de la lliga, fora ja de la zona de fases d’ascens. Mal resultat per l’equip mataroní, que es complica la vida a falta de 6 jornades perquè acabi la primera fase de la competició.