divendres, 12 de febrer del 2016

Victòries del Mataró Feimat i del Pasarela Mataró


Gran cap de setmana dels dos equips de la Unió Esportiva Mataró

mataro-badalona
El sènior masculí del Mataró Feimat, després de dues derrotes seguides, es va retrobar amb la victòria guanyant a casa 64-51 el Círcol Catòlic de Badalona. Després d’aquest triomf el conjunt groc manté la tercera posició i continua en llocs de fases d’ascens a Lliga EBA.
El conjunt mataroní no va fer el millor partit de la temporada, però va tirar endavant un partit davant un conjunt que lluita per la permanència. Ara l’equip entrenat per Marc Guillem continua a dues victòries del líder, el Sant Adrià, però a només un triomf del segon classificat, el Sant Josep de Badalona que va perdre a la pista del primer classificat. Aquesta setmana l’equip intentarà sumar una nova victòria a la pista del Granollers, en un matx que és tot un clàssic del bàsquet català.
mataro-badalona

El Pasarela Mataró tanca la 1a fase amb victòria

El sènior femení del Pasarela Mataró va sumar la setena victòria consecutiva després d’apallissar a casa 77-37 el Vilanova. Les mataronines van tancar la primera fase de la Copa Catalunya amb una contundent victòria davant un dels equips de la zona baixa que a la mitja part ja perdia 52-11. El conjunt groc tanca aquesta segona fase en quarta posició amb un balanç de 12 victòries i 6 derrotes.
Ara el Pasarela disputarà la fase pel títol de Copa Catalunya amb els cinc primers classificats del seu grup i els cinc primers de l’altre grup. En aquesta segona fase  les mataronines només s’enfrontaran amb els equips de l’altre grup de Copa Catalunya: Joventut Les Corts, Almeda, Cerdanyola, Terrassa i Grup Barna.
Els altres equips que han passat del grup del Pasarela Mataró són Geieg, Barça, Valls i Gramenet amb els que el conjunt mataroní ha aconseguit un balanç negatiu de 3 victòries i 5 derrotes. 
publicat per
www.totmataro.cat