divendres, 26 de febrer del 2016

El Pasarela Mataró compta amb la millor defensa de Copa Catalunya

Bon debut del Pasarela Mataró a la fase al títol de la Copa Catalunya de bàsquet femení. L’equip entrenat per Adrià Castejón s’estrenava amb victòria el cap de setmana passat davant el Cerdanyola. Una victòria davant un rival directe que ara les situa en sisena posició i 13 punts. Aquest cap de setmana les mataronines tenen un nou repte davant les noies del Joventut les Corts, partit de màxima dificultat davant les segones classificades d’aquesta fase al títol , un equip que es va classificar per aquesta lluita pel títol com a líder del grup 2 de la primera fase. Tot i així, i lluny de marcar-se objectius l’equip vol treure’s pressió i sortir a jugar sense pensar en la taula classificatòria.
Les mataronines arribaven a la fase al títol com a quartes classificades del grup 1, acreditant la millor defensa de la competició. Una virtut que l’equip ha de saber explotar en aquesta segona fase per poder competir amb les millors. De fet, el treball defensiu va ser la clau la jornada passada, de la victòria davant el Cerdanyola per 61 a 48.
Aquest partit entre Joventut les Corts i Pasarela Mataró es jugarà diumenge a la pista barcelonina a partir de 2/4 de 8 del vespre.

publicat per
http://mataroradio.cat/mataronoticies/esports