dijous, 21 de gener del 2016

Plàcida victòria del Mataró Feimat davant el CN Terrassa

Els unionistes s'acosten a un triomf del Sant Josep, líder que va tornar a perdre
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLectures 290 lecturesData 19|01|2016 11:40Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
El Mataró Feimat es va endur la victòria davant el CN Terrassa en un partit plàcid pels jugadors de Marc Guillem, que van controlar l’enfrontament en tot moment i el van saber trencar de manera definitiva en el tercer període. Els unionistes mantenen el tercer lloc i s’acosten al líder, que va tornar a perdre.El matx va estar en mans del Platges des del primer parcial (18-21) i es va ampliar abans del descans amb quatre punts d’avantatge més fins a col·locar-se 33-40.

El bon paper d’Ariño Romero, 17 punts cadascú, va tornar a ser clau en un equip on Ike també va estar encertat (14 punts, 6 rebots) i on es va treballar molt bé en defensa. Els unionistes van deixar en només deu punts l’anotació egarenca en el tercer quart i això (10-18) va sentenciar un matx que acabaria amb el triomf final per 57-71.

El Mataró Feimat visita aquest proper dissabte (19.30h) el CB Vic, actual cinquè classificat amb deu victòries. Un triomf dels unionistes (a la primera volta ja els van guanyar) serviria per obrir un forat important respecte els perseguidors pel play-off.